Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

En çok kitap okuyan 5 kişiye, İzmit Belediyesinden hediye

GÜNDEM 31.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1973+ kez okundu.
 

En çok kitap okuyan 5 kişiye, İzmit Belediyesinden hediye

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde, İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan 5 kişiye hediye verildi

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde, İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan 5 kişiye hediye verildi İzmit Belediyesi, 29 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası’na özel; İzmit Belediyesi Kütüphanesi üyeleri arasında bugüne kadar en çok kitap okuyan 5 kitapsevere kitap ve çiçek hediye etti. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali İhsan Engür, İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar ve kütüphane görevlilerinin bir arada olduğu etkinlikte, hediye alan İzmitli kitapseverler hem İzmit Belediyesi’ne hem de kütüphane hizmetiyle kente kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Başkan Hürriyet’e memnuniyetlerini dile getirdi. 7’DEN 70’E HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDİYOR Kitap okumanın teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen etkinlik için her yaş grubundan kitapsever incelendi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi'nde son bir yılda en çok kitap okuyan beş kişi seçildi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk 5 kişi ise sırasıyla; Leyla Hülya Ertürkoğlu (55), Kamuran Tavlı (60), Ahmet Haraç (36), Yusuf Kaya (18) ve Kaan Mollaoğlu (12) oldu. TÜRKİYE’YE ÖRNEK OKUMA SAYISI İzmitli kitapseverlerin tüm ilçelere örnek olacak kadar çok sayıda olduğunu belirten İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar; ‘’Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in projelerinden biri olan kütüphanemizi hayata geçirdiğimizden beri tüm İzmitli kullanıcılarımız teşekkürlerini iletiyor. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İzmit Belediyesi olarak bir farkındalık oluşturmak istedik. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk beş kişiye; onları mutlu etmek ve onların öncülüğünde okumanın yaşı olmadığını, kitapların insan hayatına her yaşta anlam kattığını göstermek istedik. Kütüphanecilik mezunu, işinin ehli insanlarla beraber hizmet veriyoruz. İstatiksel olarak da Türkiye’nin ilçelerine örnek olacak bir okur sayımız mevcut’’ dedi.  
İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde, İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan 5 kişiye hediye verildi

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphaneler Haftası etkinliğinde, İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan 5 kişiye hediye verildi

İzmit Belediyesi, 29 Mart - 4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası’na özel; İzmit Belediyesi Kütüphanesi üyeleri arasında bugüne kadar en çok kitap okuyan 5 kitapsevere kitap ve çiçek hediye etti. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali İhsan Engür, İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar ve kütüphane görevlilerinin bir arada olduğu etkinlikte, hediye alan İzmitli kitapseverler hem İzmit Belediyesi’ne hem de kütüphane hizmetiyle kente kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Başkan Hürriyet’e memnuniyetlerini dile getirdi.

7’DEN 70’E HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDİYOR

Kitap okumanın teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen etkinlik için her yaş grubundan kitapsever incelendi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi'nde son bir yılda en çok kitap okuyan beş kişi seçildi. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk 5 kişi ise sırasıyla; Leyla Hülya Ertürkoğlu (55), Kamuran Tavlı (60), Ahmet Haraç (36), Yusuf Kaya (18) ve Kaan Mollaoğlu (12) oldu.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OKUMA SAYISI

İzmitli kitapseverlerin tüm ilçelere örnek olacak kadar çok sayıda olduğunu belirten İzmit Belediyesi Kütüphanesi Kütüphane Sorumlusu Melike Baydar; ‘’Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'in projelerinden biri olan kütüphanemizi hayata geçirdiğimizden beri tüm İzmitli kullanıcılarımız teşekkürlerini iletiyor. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla İzmit Belediyesi olarak bir farkındalık oluşturmak istedik. İzmit Belediyesi Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan ilk beş kişiye; onları mutlu etmek ve onların öncülüğünde okumanın yaşı olmadığını, kitapların insan hayatına her yaşta anlam kattığını göstermek istedik. Kütüphanecilik mezunu, işinin ehli insanlarla beraber hizmet veriyoruz. İstatiksel olarak da Türkiye’nin ilçelerine örnek olacak bir okur sayımız mevcut’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.