Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engin Koyun’a 30 gün ceza

SPOR 08.01.2021 - 12:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2880+ kez okundu.
 

Engin Koyun’a 30 gün ceza

Kocaelispor Kulübü 1. Başkanvekili Engin Koyun, Ankara Demirspor ile oynanan maçın ardından PFDK’ya tedbirli olarak sevk edilmiş ve bu yüzden Gümüşhanespor maçını tribünden takip edememişti.

Kocaelispor Kulübü 1.  Başkanvekili Engin Koyun, Ankara Demirspor ile oynanan maçın ardından PFDK’ya tedbirli olarak sevk edilmiş ve bu yüzden Gümüşhanespor maçını tribünden takip edememişti. Koyun’un cezası belli oldu. PFDK, akredite edilmediği alanlarda bulunduğu için Koyun’a 30 gün hak mahrumiyeti ve 12.500 TL para cezası verdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “ KOCAELİSPOR Kulübü idarecisi ENGİN KOYUN'un, 02.01.2021 tarihinde oynanan ANKARA DEMİRSPOR-KOCAELİSPOR Misli.com 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka sonunda akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 9/3. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 12.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”
Kocaelispor Kulübü 1. Başkanvekili Engin Koyun, Ankara Demirspor ile oynanan maçın ardından PFDK’ya tedbirli olarak sevk edilmiş ve bu yüzden Gümüşhanespor maçını tribünden takip edememişti.

Kocaelispor Kulübü 1.  Başkanvekili Engin Koyun, Ankara Demirspor ile oynanan maçın ardından PFDK’ya tedbirli olarak sevk edilmiş ve bu yüzden Gümüşhanespor maçını tribünden takip edememişti.

Koyun’un cezası belli oldu. PFDK, akredite edilmediği alanlarda bulunduğu için Koyun’a 30 gün hak mahrumiyeti ve 12.500 TL para cezası verdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “ KOCAELİSPOR Kulübü idarecisi ENGİN KOYUN'un, 02.01.2021 tarihinde oynanan ANKARA DEMİRSPOR-KOCAELİSPOR Misli.com 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka sonunda akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 9/3. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 12.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.