Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engin Koyun da POZİTİF

SAĞLIK 30.11.2020 - 16:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1869+ kez okundu.
 

Engin Koyun da POZİTİF

Hüseyin Üzülmez'in yerine, Kocaelispor Başkanvekili olarak görev yapan Engin Koyun, virüse yakalandı

Hüseyin Üzülmez'in yerine, Kocaelispor Başkanvekili olarak görev yapan Engin Koyun, virüse yakalandı Kocaelispor’da İsmet Yumakoğulları, Murat Cem Akpınar, Onur Öztonga, Bayram Olgun, Bahattin Köse,  Mervan Yusuf Yiğit, Numan Çürüksu, Kemal Can Aydemir, Haşim Arda Sarman ve Mesut Özdemir'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından bir pozitif vaka haberi de Kocaelispor Başkanvekili Engin Koyun'dan geldi. Kocaelispor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  " Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Başkanvekilimiz Engin Koyun'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Hüseyin Üzülmez'in yerine, Kocaelispor Başkanvekili olarak görev yapan Engin Koyun, virüse yakalandı

Hüseyin Üzülmez'in yerine, Kocaelispor Başkanvekili olarak görev yapan Engin Koyun, virüse yakalandı

Kocaelispor’da İsmet Yumakoğulları, Murat Cem Akpınar, Onur Öztonga, Bayram Olgun, Bahattin Köse,  Mervan Yusuf Yiğit, Numan Çürüksu, Kemal Can Aydemir, Haşim Arda Sarman ve Mesut Özdemir'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından bir pozitif vaka haberi de Kocaelispor Başkanvekili Engin Koyun'dan geldi.

Kocaelispor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Başkanvekilimiz Engin Koyun'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.