Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engin Taşdemir Karaosmanoğlu davasını kazandı

SİYASET 28.02.2019 - 19:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1553+ kez okundu.
 

Engin Taşdemir Karaosmanoğlu davasını kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’e hakaret davası açmıştı. O dava neticelendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’e hakaret davası açmıştı. O dava neticelendi. SONUÇLANDI Başkan Karaosmanoğlu, Engin Taşdemir’in BİMER’e yazdığı bir yazıda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin liralık tazminat davası açmıştı. O dava bugün Kocaeli Adliyesinde görüldü ve sonuçlandı. REDDETTİ Davaya Engin Taşdemir bizzat katıldı ve savunmasını verdi. Yarım saati aşan dava neticesinde mahkeme, Engin Taşdemir’i haklı buldu ve Karaosmanoğlu’nun tazminat talebini reddetti. Engin Taşdemir: Karaosmanoğlu dava açacağına teşekkür etmeliydi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’e hakaret davası açmıştı. O dava neticelendi. SONUÇLANDI  Başkan Karaosmanoğlu, Engin Taşdemir’in BİMER’e yazdığı bir yazıda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin liralık tazminat davası açmıştı. O dava bugün Kocaeli Adliyesinde görüldü ve sonuçlandı. Davaya Engin Taşdemir bizzat katıldı ve savunmasını verdi. Yarım saati aşan dava neticesinde mahkeme, Engin Taşdemir’i haklı buldu ve Karaosmanoğlu’nun tazminat talebini reddetti. DUMANKAYA Konuyla ilgili En Kocaeli’ye açıklama yapan CHP’li Engin Taşdemir, süreci anlatarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Engin Taşdemir, “Darbe girişiminden önce ben belediyede imar komisyonundaydım. O süre zarfında Dumankaya şirketiyle ilgili bir emsal artışı konusu vardı. KONUYU MECLİSTE ANLATTIM Ben de İmar Komisyonunda bu artışa muhalefet şerhi koydum. Sonra da meclis toplantısında yaklaşık 20 dakika boyunca Dumankaya firmasıyla ilgili FETÖ iddialarının olduğu ve güçlü bulgular olduğunu anlatmaya çalıştım. Ancak mecliste bizim bu açıklamalarımızı dikkate almadılar. HİMMET PARALARI O konuşmayı yaptığım meclis toplantısından üç gün sonra televizyonlarda Dumankaya’nın FETÖ adına himmet paraları topladığı ortaya çıktı ve firmaya adli süreç başlatıldı. Biz bu uyarıları daha emsal artışının konuştuğu zamanlarda yapmış ama ciddiye alınmamıştık. DAVA AÇACAĞINA Bu haberlerin ardından ben de BİMER’e bir dilekçe yazdım ve her şeyi anlattım. Ancak sonra anlayamadığım bir şekilde Başkan Karaosmanoğlu bana dava açtı. İnanmakta güçlük çektiğim bir olay bu. Karaosmanoğlu’nun bana dava açacağına o dönem belediyeyi uyardığımız için teşekkür etmesi gerekirdi. Neticede dava sonuçlandı ve mahkeme tarafımızı haklı buldu” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’e hakaret davası açmıştı. O dava neticelendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’e hakaret davası açmıştı. O dava neticelendi.

SONUÇLANDI

Başkan Karaosmanoğlu, Engin Taşdemir’in BİMER’e yazdığı bir yazıda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin liralık tazminat davası açmıştı. O dava bugün Kocaeli Adliyesinde görüldü ve sonuçlandı.

REDDETTİ

Davaya Engin Taşdemir bizzat katıldı ve savunmasını verdi. Yarım saati aşan dava neticesinde mahkeme, Engin Taşdemir’i haklı buldu ve Karaosmanoğlu’nun tazminat talebini reddetti.

Engin Taşdemir: Karaosmanoğlu dava açacağına teşekkür etmeliydi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir’e hakaret davası açmıştı. O dava neticelendi.

SONUÇLANDI

 Başkan Karaosmanoğlu, Engin Taşdemir’in BİMER’e yazdığı bir yazıda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle 10 bin liralık tazminat davası açmıştı. O dava bugün Kocaeli Adliyesinde görüldü ve sonuçlandı. Davaya Engin Taşdemir bizzat katıldı ve savunmasını verdi. Yarım saati aşan dava neticesinde mahkeme, Engin Taşdemir’i haklı buldu ve Karaosmanoğlu’nun tazminat talebini reddetti.

DUMANKAYA

Konuyla ilgili En Kocaeli’ye açıklama yapan CHP’li Engin Taşdemir, süreci anlatarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Engin Taşdemir, “Darbe girişiminden önce ben belediyede imar komisyonundaydım. O süre zarfında Dumankaya şirketiyle ilgili bir emsal artışı konusu vardı.

KONUYU MECLİSTE ANLATTIM

Ben de İmar Komisyonunda bu artışa muhalefet şerhi koydum. Sonra da meclis toplantısında yaklaşık 20 dakika boyunca Dumankaya firmasıyla ilgili FETÖ iddialarının olduğu ve güçlü bulgular olduğunu anlatmaya çalıştım. Ancak mecliste bizim bu açıklamalarımızı dikkate almadılar.

HİMMET PARALARI

O konuşmayı yaptığım meclis toplantısından üç gün sonra televizyonlarda Dumankaya’nın FETÖ adına himmet paraları topladığı ortaya çıktı ve firmaya adli süreç başlatıldı. Biz bu uyarıları daha emsal artışının konuştuğu zamanlarda yapmış ama ciddiye alınmamıştık.

DAVA AÇACAĞINA

Bu haberlerin ardından ben de BİMER’e bir dilekçe yazdım ve her şeyi anlattım. Ancak sonra anlayamadığım bir şekilde Başkan Karaosmanoğlu bana dava açtı. İnanmakta güçlük çektiğim bir olay bu. Karaosmanoğlu’nun bana dava açacağına o dönem belediyeyi uyardığımız için teşekkür etmesi gerekirdi. Neticede dava sonuçlandı ve mahkeme tarafımızı haklı buldu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.