Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ensar Vakfından Hürriyet'e jet cevap

SİYASET 21.06.2019 - 20:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2813+ kez okundu.
 

Ensar Vakfından Hürriyet'e jet cevap

İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in Ensar Vakfı Kocaeli Şubesine verilen binanın kilitlerini değiştirmek istemesi üzerine Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi’nden açıklama geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Nevzat Doğan döneminde ENSAR Vakfı ve TÜGVA’ya verilen yerleri geri alacağız açıklaması ve ilk olarak ENSAR Vakfı’na verilen binanın kilitlerini değiştireceğiz açıklaması sonrası ENSAR Vakfı Kocaeli Şubesi’nden açıklama geldi.  İPTAL ŞARTLARININ NE OLDUĞUNU BİLMELİ  Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi dönem sözcüsü Şahin Yaşlık, “Bu basın açıklamasını yapmak zorundayız. 31 Mart seçimlerinden sonra mazbatasını alan CHP’li başkanın yaptıklarını ve söylediklerini esefle takip ediyoruz. Kendisi işten çıkarma ile gündeme geldikten sonra şimdi İslami STK’lara baskı ile gündemde. Kendisinin amacının İstanbul seçimlerini etkilemek olduğu açık. Ağzına aldığı ENSAR Vakfı bir protokol yapmıştır ve iptal şartlarının ne olduğunu bilmelidir. İslami STK’lar buralarda vatan din millet sevgisini aşılıyor. Burada terör faaliyeti yok. CHP iktidara geldiği günden beri dinle, İslamla, ezanla, baş örtüsü ve İslami STK’lar ile uğraşmıştır. Kendisinin DHKPC ile savaşmasını beklemiyoruz. Protokolü iptal etmek için yapması gereken belli. Bu protokol İzmit meclisinde geçip onaylandı. İzmit belediye başkanı ENSAR şubesini kapatmak istiyorsa meclisinkararını iptal etmeli sonra bize tebliğ etmelidir. Türkiye’deki tüm Ensar vakfı’nı Kocaeli’de direnmeye davet ediyoruz” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in Ensar Vakfı Kocaeli Şubesine verilen binanın kilitlerini değiştirmek istemesi üzerine Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi’nden açıklama geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Nevzat Doğan döneminde ENSAR Vakfı ve TÜGVA’ya verilen yerleri geri alacağız açıklaması ve ilk olarak ENSAR Vakfı’na verilen binanın kilitlerini değiştireceğiz açıklaması sonrası ENSAR Vakfı Kocaeli Şubesi’nden açıklama geldi. 

İPTAL ŞARTLARININ NE OLDUĞUNU BİLMELİ 

Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi dönem sözcüsü Şahin Yaşlık, “Bu basın açıklamasını yapmak zorundayız. 31 Mart seçimlerinden sonra mazbatasını alan CHP’li başkanın yaptıklarını ve söylediklerini esefle takip ediyoruz. Kendisi işten çıkarma ile gündeme geldikten sonra şimdi İslami STK’lara baskı ile gündemde. Kendisinin amacının İstanbul seçimlerini etkilemek olduğu açık. Ağzına aldığı ENSAR Vakfı bir protokol yapmıştır ve iptal şartlarının ne olduğunu bilmelidir. İslami STK’lar buralarda vatan din millet sevgisini aşılıyor. Burada terör faaliyeti yok. CHP iktidara geldiği günden beri dinle, İslamla, ezanla, baş örtüsü ve İslami STK’lar ile uğraşmıştır. Kendisinin DHKPC ile savaşmasını beklemiyoruz. Protokolü iptal etmek için yapması gereken belli. Bu protokol İzmit meclisinde geçip onaylandı. İzmit belediye başkanı ENSAR şubesini kapatmak istiyorsa meclisinkararını iptal etmeli sonra bize tebliğ etmelidir. Türkiye’deki tüm Ensar vakfı’nı Kocaeli’de direnmeye davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.