Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Erkan Uygun, Nazmi Akın'a

GÜNDEM 07.04.2020 - 16:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2440+ kez okundu.
 

Erkan Uygun, Nazmi Akın'a

Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın sosyal medyada kullandığı “kahpe” yorumu olay oldu. CHP’li Körfez Belediye Meclis üyesi Erkan Uygun, Nazmi Akın’a yazdığı yorumda “ Kahpe sensin” dedi.

OLAY YORUM Mehmet Çakmak isimli vatandaş sosyal medya hesabında Nazan Bozkurt’un bir videosunu paylaştı. Bu videonun atına Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, “Kahpe provokatör” şeklinde yorum yaptı. ERKAN UYGUN: KAHPE SENSİN Bu yorumu gören CHP Körfez Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Erkan Uygun sert tepki gösterdi. Erkan Uygun, “Nazmi Akın, hangi hakla sen bir kadın vatandaşa kahpe diyeceksin? Sen bu ilçede Kent Konseyi Başkanlığı yapacaksın ve bir kadına kahpe diyeceksin. Neden senle aynı görüşte değil diye mi? Çabuk yorumu sil yoksa kahpe sensin” şeklinde yanıt verdi.
Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın’ın sosyal medyada kullandığı “kahpe” yorumu olay oldu. CHP’li Körfez Belediye Meclis üyesi Erkan Uygun, Nazmi Akın’a yazdığı yorumda “ Kahpe sensin” dedi.

OLAY YORUM

Mehmet Çakmak isimli vatandaş sosyal medya hesabında Nazan Bozkurt’un bir videosunu paylaştı. Bu videonun atına Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, “Kahpe provokatör” şeklinde yorum yaptı.

ERKAN UYGUN: KAHPE SENSİN

Bu yorumu gören CHP Körfez Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Erkan Uygun sert tepki gösterdi. Erkan Uygun, “Nazmi Akın, hangi hakla sen bir kadın vatandaşa kahpe diyeceksin? Sen bu ilçede Kent Konseyi Başkanlığı yapacaksın ve bir kadına kahpe diyeceksin. Neden senle aynı görüşte değil diye mi? Çabuk yorumu sil yoksa kahpe sensin” şeklinde yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.