Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eryarsoy: Adaylar 15 güne açıklanacak

SİYASET 06.12.2018 - 16:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2744+ kez okundu.
 

Eryarsoy: Adaylar 15 güne açıklanacak

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkan adaylarının 10-15 güne kadar açıklanacağını duyurdu.

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, pazartesi gününden bu yana Ankara’daydı. İl başkanları toplantısına katılan Eryarsoy, Ankara’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Eryarsoy, bu görüşmelerle ilgili bir bilgilendirme yaptı ve açıklamalarda bulundu. ADAYLAR AÇIKLANACAK MI? AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkan adaylarının durumuyla ilgili konuştu. Eryarsoy, “Yarın ilçe belediye başkan adaylarımızın açıklanma gibi bir durumu yok. En azından bana öyle bir bilgi gelmedi. Üst komisyon aday adayları konusunda çalışmaya yeni başladı. Yani ilçe belediye başkan adaylarımız için bu çalışma yapılacak. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın onayına bu isimler sunulacak ve açıklanacak. Bu durum da en az 10-15 gün sürecek. Yani 10-15 gün içinde adaylar açıklanır” dedi. ADAY ADAYLARI DIŞINDA… Sözlerini devam ettiren İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “İlçelerimizde illa aday adayları gösterilecek diye bir durum yok. Eğer genel merkezimiz uygun görürse herhangi bir ilçede, aday adayı başvurusu yapmayan bir isim de aday gösterilebilir” ifadelerini kullandı.
AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkan adaylarının 10-15 güne kadar açıklanacağını duyurdu.

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, pazartesi gününden bu yana Ankara’daydı. İl başkanları toplantısına katılan Eryarsoy, Ankara’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Eryarsoy, bu görüşmelerle ilgili bir bilgilendirme yaptı ve açıklamalarda bulundu.

ADAYLAR AÇIKLANACAK MI?

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ilçe belediye başkan adaylarının durumuyla ilgili konuştu. Eryarsoy, “Yarın ilçe belediye başkan adaylarımızın açıklanma gibi bir durumu yok. En azından bana öyle bir bilgi gelmedi. Üst komisyon aday adayları konusunda çalışmaya yeni başladı. Yani ilçe belediye başkan adaylarımız için bu çalışma yapılacak. Daha sonra Cumhurbaşkanımızın onayına bu isimler sunulacak ve açıklanacak. Bu durum da en az 10-15 gün sürecek. Yani 10-15 gün içinde adaylar açıklanır” dedi.

ADAY ADAYLARI DIŞINDA…

Sözlerini devam ettiren İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “İlçelerimizde illa aday adayları gösterilecek diye bir durum yok. Eğer genel merkezimiz uygun görürse herhangi bir ilçede, aday adayı başvurusu yapmayan bir isim de aday gösterilebilir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.