Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eryarsoy, “Son güne kadar sahada olacağız, çalışacağız”

SİYASET 26.03.2019 - 18:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2644+ kez okundu.
 

Eryarsoy, “Son güne kadar sahada olacağız, çalışacağız”

AK Parti Kartepe’de Sandık Müşahitleri Eğitimi yapıldı. Eğitimde sandıkta yapılacak olan çalışmalar anlatıldı. Belediye Başkan adayı Kocaman “Bir oy fazla almak için çalışmaya devam” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Sandık Müşahitleri Eğitim programı Kartepe’de Ataevler Kültür Merkezi’nde devam etti. Eğitim programı öncesinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy il başkan yardımcıları ile birlikte SKM Merkezi’ni ziyaret ederek son bilgileri aldı. SKM’de yapılan görüşme sonrasında Sandık Müşahitleri Eğitim Programı’na İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un yanı sıra Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, SKM Başkanı Özcan Aktoprak ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.     HER YERDEN DESTEK GÖRMEKTEYİZ İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın ardından konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, “Son iki aydır Kartepe sokaklarındayız. Gitmediğimiz yer kalmadı. Hep birlikte çalışmalarımıza 31 Mart sabahına kadar devam edeceğiz. AK Parti buraya geldiyse bu sizlerin sayesindedir. 31 Mart akşamı sandıklarımızın başında olacağız. Hepsi toplanmış bir araya Cumhur İttifakı ile mücadele ediyor. Sizlerin desteğinize çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. SANDIKLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ “Kocaeli genelinde sandık eğitimlerimiz aralıksız devam ediyor” diyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Millet İttifakı tarafından yapılan mitingi herkes gördü. Alanı dolduramadılar. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en iyi şekilde destek verdik. Bu bizleri çok memnun etmiştir. Belediye Başkan Mustafa Kocaman mazbatasını alana kadar çalışmalarımız devam edecektir. Bir oyun ne kadar önemli olduğu geçmiş seçimlerde görüldü. Bütün bu çalışmaların sonucu seçim sandığında ortaya çıkacaktır” dedi.  
AK Parti Kartepe’de Sandık Müşahitleri Eğitimi yapıldı. Eğitimde sandıkta yapılacak olan çalışmalar anlatıldı. Belediye Başkan adayı Kocaman “Bir oy fazla almak için çalışmaya devam” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Sandık Müşahitleri Eğitim programı Kartepe’de Ataevler Kültür Merkezi’nde devam etti. Eğitim programı öncesinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy il başkan yardımcıları ile birlikte SKM Merkezi’ni ziyaret ederek son bilgileri aldı. SKM’de yapılan görüşme sonrasında Sandık Müşahitleri Eğitim Programı’na İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un yanı sıra Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, SKM Başkanı Özcan Aktoprak ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.  

  HER YERDEN DESTEK GÖRMEKTEYİZ

İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın ardından konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, “Son iki aydır Kartepe sokaklarındayız. Gitmediğimiz yer kalmadı. Hep birlikte çalışmalarımıza 31 Mart sabahına kadar devam edeceğiz. AK Parti buraya geldiyse bu sizlerin sayesindedir. 31 Mart akşamı sandıklarımızın başında olacağız. Hepsi toplanmış bir araya Cumhur İttifakı ile mücadele ediyor. Sizlerin desteğinize çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

“Kocaeli genelinde sandık eğitimlerimiz aralıksız devam ediyor” diyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Millet İttifakı tarafından yapılan mitingi herkes gördü. Alanı dolduramadılar. Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en iyi şekilde destek verdik. Bu bizleri çok memnun etmiştir. Belediye Başkan Mustafa Kocaman mazbatasını alana kadar çalışmalarımız devam edecektir. Bir oyun ne kadar önemli olduğu geçmiş seçimlerde görüldü. Bütün bu çalışmaların sonucu seçim sandığında ortaya çıkacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.