Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eşiyle 20 Gün arayla hayatlarını kaybetti

Vefat 25.12.2020 - 13:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2554+ kez okundu.
 

Eşiyle 20 Gün arayla hayatlarını kaybetti

Körfez Yukarı Hereke Mahallesinde yaşayan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve köfteci Mehmet olarak bilinen Mehmet Kurhan ve eşi Hatice Kurhan yakalandıkları Covid -19 nedeniyle 20 gün arayla yaşamlarını yitirdi.

Körfez Yukarı Hereke Mahallesinde yaşayan ve geniş kesim tarafından tanınan esnaflık yapan Mehmet Kurhan (Köfteci Mehmet ) yakalandığı Covid -19 nedeniyle hayatını kaybetti. 20 gün önce eşini kaybetmişti Körfez Hereke Mahallesi’nde yıllardır esnaflık yapan Köfteci Mehmet Kurhan , 25 gün önce eşi Hatice Kurhan ile yaptırdığı Covid -19 testi pozitif çıkınca evde karantina altına alındı. Evde durumları ağırlaşınca Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Eşi Hatice Kurhan 20 gün önce korondanan hayatını kaybetmişti. Tedavisi  devam eden 6 çocuk babası Mehmet Kurhan’da (56) eşinin ardından bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kurhan’ın cenazesi bugün saat 12.00 de evinin önünden alınarak Yukarı Hereke Mezarlığı’nda toprağa verildi. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet , kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mehmet Kurhan eşi Hatice Kurhan'dan 20 gün sonra vefat etti  
Körfez Yukarı Hereke Mahallesinde yaşayan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve köfteci Mehmet olarak bilinen Mehmet Kurhan ve eşi Hatice Kurhan yakalandıkları Covid -19 nedeniyle 20 gün arayla yaşamlarını yitirdi.

Körfez Yukarı Hereke Mahallesinde yaşayan ve geniş kesim tarafından tanınan esnaflık yapan Mehmet Kurhan (Köfteci Mehmet ) yakalandığı Covid -19 nedeniyle hayatını kaybetti.

20 gün önce eşini kaybetmişti

Körfez Hereke Mahallesi’nde yıllardır esnaflık yapan Köfteci Mehmet Kurhan , 25 gün önce eşi Hatice Kurhan ile yaptırdığı Covid -19 testi pozitif çıkınca evde karantina altına alındı. Evde durumları ağırlaşınca Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Eşi Hatice Kurhan 20 gün önce korondanan hayatını kaybetmişti. Tedavisi  devam eden 6 çocuk babası Mehmet Kurhan’da (56) eşinin ardından bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kurhan’ın cenazesi bugün saat 12.00 de evinin önünden alınarak Yukarı Hereke Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet , kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Mehmet Kurhan eşi Hatice Kurhan'dan 20 gün sonra vefat etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.