Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Etkili sağanak yağış ve fırtına çatı uçurdu

GÜNDEM 11.09.2018 - 15:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2704+ kez okundu.
 

Etkili sağanak yağış ve fırtına çatı uçurdu

Körfez ilçede bugün etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Körfez ilçede bugün etkili olan sağanak  yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına Esentepe Mahallesi'nde bulunan Körfez Meslek Lisesi'nin Spor Salonu'nun çatısı uçurdu. Okul çalışanları yola ve çevreye yayılan çatının enkazını topladı. Öte yandan etkili olan fırtına ve yağışın Yeniyalı ve Çamlıtepe Mahallesi'nde bazı evlerin çatılarının uçtuğu, ağaçların ise kırıldığı öğrenildi.  
Körfez ilçede bugün etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Körfez ilçede bugün etkili olan sağanak  yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.

Öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına Esentepe Mahallesi'nde bulunan Körfez Meslek Lisesi'nin Spor Salonu'nun çatısı uçurdu. Okul çalışanları yola ve çevreye yayılan çatının enkazını topladı.

Öte yandan etkili olan fırtına ve yağışın Yeniyalı ve Çamlıtepe Mahallesi'nde bazı evlerin çatılarının uçtuğu, ağaçların ise kırıldığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.