Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Evde Bakım İçin Araç Desteği

SAĞLIK 07.08.2018 - 13:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1857+ kez okundu.
 

Evde Bakım İçin Araç Desteği

Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurumlarına desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Devlet Hastanesi’ne Evde Bakım Hizmetlerinde kullanması için 1 araç desteğinde bulunuldu.

Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurumlarına desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Devlet Hastanesi’ne Evde Bakım Hizmetlerinde kullanması için 1 araç desteğinde bulunuldu. Körfez Belediyesi tarafından hibe edilen araç, Körfez Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Teslim törenine Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Başhekim Dr. Ahmet Sarıışık ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ve hastane çalışanları katılım sağladı. Belediye olarak 4 yılda 100 yeni aracı filosuna katarak araç kiralama yöntemine son veren Körfez Belediyesi, yerelde hizmet yapan tüm kamu kuruluşlarına tam destek veriyor. Bu çerçevede Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık arasında kurumun hizmetine verilen araç için protokol imzalandı. TAŞ, “HAYIRLI OLSUN” Verilen desteklerle hizmetin kalitesini artırdığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Başkanımız İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda eğitim, sağlık, sosyal sorumluluk gibi birçok başarılı çalışmayı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün de önemli bir hizmete destek olmanın gururunu ayrıca yaşıyoruz. Milletimiz için gecesini gündüzüne katan sağlık personelimize bu yeni araç hayırlı uğurlu olsun.” Dedi. SARIIŞIK, “BİZİM İÇİN MOTİVE EDİCİ BİR ANLAMI VAR” İlçedeki tüm kurum ve kuruluşlara verdiği destek ile hizmet kalitesinin arttığını ifade eden Başhekim Dr. Ahmet Sarıışık, “Halkımıza daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmemiz için yerel anlamda destek görmemizin bizim için motive edici bir anlamı var. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran, idarecilerimiz ve belediye çalışanlarına hastanemiz adına çok teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.
Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurumlarına desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Devlet Hastanesi’ne Evde Bakım Hizmetlerinde kullanması için 1 araç desteğinde bulunuldu.

Körfez Belediyesi, ilçedeki tüm kamu kurumlarına desteğini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Devlet Hastanesi’ne Evde Bakım Hizmetlerinde kullanması için 1 araç desteğinde bulunuldu.

Körfez Belediyesi tarafından hibe edilen araç, Körfez Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Teslim törenine Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Başhekim Dr. Ahmet Sarıışık ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ve hastane çalışanları katılım sağladı. Belediye olarak 4 yılda 100 yeni aracı filosuna katarak araç kiralama yöntemine son veren Körfez Belediyesi, yerelde hizmet yapan tüm kamu kuruluşlarına tam destek veriyor. Bu çerçevede Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık arasında kurumun hizmetine verilen araç için protokol imzalandı.

TAŞ, “HAYIRLI OLSUN”

Verilen desteklerle hizmetin kalitesini artırdığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Başkanımız İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda eğitim, sağlık, sosyal sorumluluk gibi birçok başarılı çalışmayı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bugün de önemli bir hizmete destek olmanın gururunu ayrıca yaşıyoruz. Milletimiz için gecesini gündüzüne katan sağlık personelimize bu yeni araç hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

SARIIŞIK, “BİZİM İÇİN MOTİVE EDİCİ BİR ANLAMI VAR”

İlçedeki tüm kurum ve kuruluşlara verdiği destek ile hizmet kalitesinin arttığını ifade eden Başhekim Dr. Ahmet Sarıışık, “Halkımıza daha etkin ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmemiz için yerel anlamda destek görmemizin bizim için motive edici bir anlamı var. Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran, idarecilerimiz ve belediye çalışanlarına hastanemiz adına çok teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.