Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eve fuhuş baskını! 2 gözaltı...

ASAYİŞ 05.02.2020 - 19:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1883+ kez okundu.
 

Eve fuhuş baskını! 2 gözaltı...

İzmit’te bulunan bir eve polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 3 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri bazı şahısların internet üzerinde pazarlık yaparak anlaştıkları müşterilerini İzmit’te bir adrese davet ederek fuhuş yaptıklarına dair duyumlara ulaştı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu elde edilen deliler doğrultusunda bahse konu adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda yabancı uyruklu olan F.A. isimli kadın ile birlikte N.K. isimli 2 şüpheli fuhşa yer temin etmek ve aracılık yapmak suçundan ayrıca bu şahısların aracılığı ile fuhuş yapan 1 kadın olmak üzere 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler F.A  ile N.K, Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından fuhşa aracılık ve yer temin etmek iddiaları ile Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu olan F.A isimli kadın serbest kalırken, N.K. isimli 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İzmit’te bulunan bir eve polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 3 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri bazı şahısların internet üzerinde pazarlık yaparak anlaştıkları müşterilerini İzmit’te bir adrese davet ederek fuhuş yaptıklarına dair duyumlara ulaştı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu elde edilen deliler doğrultusunda bahse konu adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda yabancı uyruklu olan F.A. isimli kadın ile birlikte N.K. isimli 2 şüpheli fuhşa yer temin etmek ve aracılık yapmak suçundan ayrıca bu şahısların aracılığı ile fuhuş yapan 1 kadın olmak üzere 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler F.A  ile N.K, Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından fuhşa aracılık ve yer temin etmek iddiaları ile Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu olan F.A isimli kadın serbest kalırken, N.K. isimli 2 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.