Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Evinde ölü bulundu

Vefat 10.01.2020 - 14:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2053+ kez okundu.
 

Evinde ölü bulundu

Körfez Barbaros Mahallesi Asil Sokak’ta yalnız başına yaşayan Sadettin Sarıkan (62) evinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgilere göre Tacettin Sarıkan, kardeşi Sadettin Sarıkan’dan haber alamayınca evine gitti ve kapının kapalı olduğunu gördü. Kapının açılmaması üzerine şüphelenen Tacettin Sarıkan 112’yi arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine eve gelen polis, itfaiye yardımı ile kapıyı açarak içeri girdi. Ekipler içeri girdiklerinde yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştılar. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede SadettinSarıkan’ın ölmüş olduğunu belirledi. Savcılık kararı ile cenaze otopsi için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni ve zamanının belirlenmesinin ardından yaşlı adamın yarın Körfez’de toprağa verileceği öğrenildi.
Körfez Barbaros Mahallesi Asil Sokak’ta yalnız başına yaşayan Sadettin Sarıkan (62) evinde ölü olarak bulundu.

Alınan bilgilere göre Tacettin Sarıkan, kardeşi Sadettin Sarıkan’dan haber alamayınca evine gitti ve kapının kapalı olduğunu gördü.

Kapının açılmaması üzerine şüphelenen Tacettin Sarıkan 112’yi arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine eve gelen polis, itfaiye yardımı ile kapıyı açarak içeri girdi.

Ekipler içeri girdiklerinde yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştılar. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede SadettinSarıkan’ın ölmüş olduğunu belirledi.

Savcılık kararı ile cenaze otopsi için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kesin ölüm nedeni ve zamanının belirlenmesinin ardından yaşlı adamın yarın Körfez’de toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.