Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Faruk Denli taburcu oldu

SAĞLIK 07.12.2020 - 22:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2818+ kez okundu.
 

Faruk Denli taburcu oldu

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, yaklaşık bir haftadır yattığı hastaneden taburcu olarak evine geçti

Covid-19 virüsüne yakalanan ve evinde tedavi görürken şikayetlerinin artması sonucu Özel Körfez Marmara Hastanesi’ne yatırılan Faruk Denli, hastalığı yenerek taburcu oldu. Bunu sosyal medya hesabından da duyuran Faruk Denli, tedavisinin kalan bölümünü evde tamamlayacak ve daha sonra da mesaisine başlayacak.
Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, yaklaşık bir haftadır yattığı hastaneden taburcu olarak evine geçti

Covid-19 virüsüne yakalanan ve evinde tedavi görürken şikayetlerinin artması sonucu Özel Körfez Marmara Hastanesi’ne yatırılan Faruk Denli, hastalığı yenerek taburcu oldu.

Bunu sosyal medya hesabından da duyuran Faruk Denli, tedavisinin kalan bölümünü evde tamamlayacak ve daha sonra da mesaisine başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.