Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Faruk Denli ve İbrahim Çırpan Başkan Yardımcısı oldu

SİYASET 15.04.2019 - 12:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2371+ kez okundu.
 

Faruk Denli ve İbrahim Çırpan Başkan Yardımcısı oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, iki başkan yardımcısını belirledi. Bu görevlere Faruk Denli ve İbrahim Çırpan getirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra yakın çalışma ekibini de belirlemeye başladı. Özel Kalem Müdürlüğü görevine Zekeriya Çetin’i getiren Şener Söğüt, Başkan Yardımcılıkları görevi için iki ismi belirledi. Bu görevlere Faruk Denli ve İbrahim Çırpan Getirildi. FARUK DENLİ ÖZGEÇMİŞ 1964 yılında Gümüşhane’de doğdu. 1971 yılından bu yana Körfez’de ikamet ediyor. İlk, orta ve lise tahsilini Körfez de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi - Maden Bölümünde ön lisansını, Anadolu Üniversitesi - Kamu Yönetimi Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. İş hayatında,  özel sektörde yönetim kademelerinde görev aldı. Siyasi hayatında; AK Parti Körfez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Körfez Belediye Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği, Hereke Bölge Koordinatörlüğü ve Komisyon Başkanlıkları yaptı. 2019 Yerel seçimlerinde tekrar meclis üyeliğine seçilen Denli, evli ve iki çocuk babası. İBRAHİM ÇIRPAN ÖZGEÇMİŞ 1975 Kocaeli doğumlu. İşletme bölümü mezunu olan İbrahim Çırpan, 2001 yılından itibaren Körfez’de Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçilik yapıyor. Siyasi hayatında; AK Parti Körfez İlçe Kurucu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Kirazlıyalı Belde Belediye Meclis Üyeliği, AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nda kurucu ve yönetim kurulu üyelikleri görevini yürüten Çırpan, evli ve iki çocuk babası.  
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, iki başkan yardımcısını belirledi. Bu görevlere Faruk Denli ve İbrahim Çırpan getirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra yakın çalışma ekibini de belirlemeye başladı. Özel Kalem Müdürlüğü görevine Zekeriya Çetin’i getiren Şener Söğüt, Başkan Yardımcılıkları görevi için iki ismi belirledi. Bu görevlere Faruk Denli ve İbrahim Çırpan Getirildi.

FARUK DENLİ ÖZGEÇMİŞ

1964 yılında Gümüşhane’de doğdu. 1971 yılından bu yana Körfez’de ikamet ediyor. İlk, orta ve lise tahsilini Körfez de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi - Maden Bölümünde ön lisansını, Anadolu Üniversitesi - Kamu Yönetimi Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. İş hayatında,  özel sektörde yönetim kademelerinde görev aldı. Siyasi hayatında; AK Parti Körfez İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği, Körfez Belediye Meclis Üyeliği, Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği, Hereke Bölge Koordinatörlüğü ve Komisyon Başkanlıkları yaptı. 2019 Yerel seçimlerinde tekrar meclis üyeliğine seçilen Denli, evli ve iki çocuk babası.

İBRAHİM ÇIRPAN ÖZGEÇMİŞ

1975 Kocaeli doğumlu. İşletme bölümü mezunu olan İbrahim Çırpan, 2001 yılından itibaren Körfez’de Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçilik yapıyor. Siyasi hayatında; AK Parti Körfez İlçe Kurucu Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Kirazlıyalı Belde Belediye Meclis Üyeliği, AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları’nda kurucu ve yönetim kurulu üyelikleri görevini yürüten Çırpan, evli ve iki çocuk babası.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.