Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fatma Kaplan rekor oyla birinci çıktı

SİYASET 07.06.2020 - 20:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1503+ kez okundu.
 

Fatma Kaplan rekor oyla birinci çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, PİAR ARAŞTIRMA şirketinin yaptığı araştırmada yüzde 72.9 oy oranı ile 10 belediye başkanı arasında birinci çıktı.

65 Bin 704 katılımcı ile PİAR ARAŞTIRMA Şirketi 30 Büyükşehir Belediyesi ile bu belediyelere bağlı metropol ilçelerde 18 yaş üzeri 65 Bin 704 katılımcı ile SMS link yönlendirmesi yaptığı araştırmada ilk 10 ilçe belediye başkanı içinde rekor bir oy ile birinci çıktı. Fatma Kaplan Hürriyet Yüzde 72.9 oy ile birinci çıkarken Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Yüzde 70.5 ile ikinci Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Yüzde 68.7 ile üçüncü çıktı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca dördüncü, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur beşinci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat E. Özcan altıncı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yedinci, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sekizinci, Çiğli Belediye Başkanı S. Utku Gümrükçü dokuzuncu, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ise onuncu çıktı.  
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, PİAR ARAŞTIRMA şirketinin yaptığı araştırmada yüzde 72.9 oy oranı ile 10 belediye başkanı arasında birinci çıktı.

65 Bin 704 katılımcı ile

PİAR ARAŞTIRMA Şirketi 30 Büyükşehir Belediyesi ile bu belediyelere bağlı metropol ilçelerde 18 yaş üzeri 65 Bin 704 katılımcı ile SMS link yönlendirmesi yaptığı araştırmada ilk 10 ilçe belediye başkanı içinde rekor bir oy ile birinci çıktı.

Fatma Kaplan Hürriyet Yüzde 72.9 oy ile birinci çıkarken Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Yüzde 70.5 ile ikinci Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Yüzde 68.7 ile üçüncü çıktı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca dördüncü, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur beşinci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat E. Özcan altıncı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yedinci, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sekizinci, Çiğli Belediye Başkanı S. Utku Gümrükçü dokuzuncu, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ise onuncu çıktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.