Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

FETÖ şüphelileri yine pişman oldu

ASAYİŞ 18.06.2021 - 16:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2722+ kez okundu.
 

FETÖ şüphelileri yine pişman oldu

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildiği adli merciler tarafından serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildiği adli merciler tarafından serbest bırakıldı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik devam eden bir soruşturma kapsamında 15 Haziran  günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kocaeli ve İstanbul’da eş zamanlı  operasyonlar düzenlendi. Operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan 1 ihraç astsubay ve 4 eski askeri okul öğrencisi olmak üzere toplam 5 kişi gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yakalanan şüpheliler, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirilerek sorgularına başlandı. Emnğiyette sorguları tamamlanan  5 şüpheli’den 4 ‘ü etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istedikleri öğrenildi. İşlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edilen 5 şüpheli de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 
FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildiği adli merciler tarafından serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildiği adli merciler tarafından serbest bırakıldı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün TSK yapılanmasına yönelik devam eden bir soruşturma kapsamında 15 Haziran  günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kocaeli ve İstanbul’da eş zamanlı  operasyonlar düzenlendi. Operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan 1 ihraç astsubay ve 4 eski askeri okul öğrencisi olmak üzere toplam 5 kişi gözaltına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından yakalanan şüpheliler, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne getirilerek sorgularına başlandı. Emnğiyette sorguları tamamlanan  5 şüpheli’den 4 ‘ü etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istedikleri öğrenildi. İşlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edilen 5 şüpheli de adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.