Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fevzi Canbaz'a suç duyurusu ve protesto

GÜNDEM 27.09.2018 - 23:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2108+ kez okundu.
 

Fevzi Canbaz'a suç duyurusu ve protesto

Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz'ın peygambere hakaret ettiği iddia edilen paylaşımın ardından Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri üyeleri yarın 14.00’te adliye önünde toplanarak önce Fevzi Canbaz’ı protesto edecekler.

İddiaya göre, Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Biz pilavı eliyle yiyen, deve sidiği içen, kadın aşağılayan Arap’ın ümmeti değiliz. Biz binlerce yıllık tarihi olan, 16 devlet kurmuş, kadına Khatun (kraliçe) diyen Göktürklerin torunuyuz. Biz, Kemalistiz. Biz, Cumhuriyetçiyiz. Biz, Türküz" yazdı. Yazının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Fevzi Canbaz’a peygambere hakaret ettiği iddiasıyla tepki gösterdi. YARIN PROTESTO EDİLECEK Fevzi Canbaz gelen tepkilerin ardından paylaştığı gönderiyi silerek yerine, "Ben yüce dinime ve peygamberime bağlı, saygılı, imanlı, inançlı biriyim. Yüce Allah’ın kulu, Peygamberimizin ümmetiyim, bu böyle biline. Başka birinin paylaşımını dikkat etmeden sayfamda paylaştım. Fakat paylaşımım farkı anlaşıldı kamuoyundan tepki aldım, bizim efendimize ve imanımıza olan bağlılığımız tamdır. Kamuoyundan ve milletimizden özür diliyorum" yazdı. Fevzi Canbaz’ın peygambere hakaret ettiği iddia edilen paylaşımın ardından Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri üyeleri yarın 14.00’te adliye önünde toplanarak önce Fevzi Canbaz’ı protesto edecekler. Grup, daha sonra ise savcılığa giderek suç duyurusunda bulunacaklar.  
Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz'ın peygambere hakaret ettiği iddia edilen paylaşımın ardından Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri üyeleri yarın 14.00’te adliye önünde toplanarak önce Fevzi Canbaz’ı protesto edecekler.

İddiaya göre, Körfez Belediye Meclis Üyesi Fevzi Canbaz geçen günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Biz pilavı eliyle yiyen, deve sidiği içen, kadın aşağılayan Arap’ın ümmeti değiliz. Biz binlerce yıllık tarihi olan, 16 devlet kurmuş, kadına Khatun (kraliçe) diyen Göktürklerin torunuyuz. Biz, Kemalistiz. Biz, Cumhuriyetçiyiz. Biz, Türküz" yazdı. Yazının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Fevzi Canbaz’a peygambere hakaret ettiği iddiasıyla tepki gösterdi.

YARIN PROTESTO EDİLECEK

Fevzi Canbaz gelen tepkilerin ardından paylaştığı gönderiyi silerek yerine, "Ben yüce dinime ve peygamberime bağlı, saygılı, imanlı, inançlı biriyim. Yüce Allah’ın kulu, Peygamberimizin ümmetiyim, bu böyle biline. Başka birinin paylaşımını dikkat etmeden sayfamda paylaştım. Fakat paylaşımım farkı anlaşıldı kamuoyundan tepki aldım, bizim efendimize ve imanımıza olan bağlılığımız tamdır. Kamuoyundan ve milletimizden özür diliyorum" yazdı. Fevzi Canbaz’ın peygambere hakaret ettiği iddia edilen paylaşımın ardından Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri üyeleri yarın 14.00’te adliye önünde toplanarak önce Fevzi Canbaz’ı protesto edecekler. Grup, daha sonra ise savcılığa giderek suç duyurusunda bulunacaklar.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.