Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fikri Işık,vatandaşlarla buluştu

SİYASET 29.05.2018 - 13:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1982+ kez okundu.
 

Fikri Işık,vatandaşlarla buluştu

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın vatandaşla buluşmasına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve İlçe Yöneticileri eşlik etti. Teravih namazı sonrası 28 Haziran Mahallesi Fatih Camiinde gerçekleştirilen buluşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başbakan YardımcısıFikri Işık, vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi. “BİRLİKTE, GÜÇLÜ OLALIM” On bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtenIşık,  " Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlarımızla birlikteyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi her zaman daim etsin. Bu birliğimizi bozmak isteyen şer güçlerine Rabbim inşallah fırsat vermesin. Gece gündüz demeden ülkemize hizmet edenlere fırsat versin ki, birlikte olalım, güçlü olalım. Ülkemizi yıkmak isteyen, bölmek isteyenlerin karşısında dimdik duralım ”ifadelerine yer verdi.      
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, teravih namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın vatandaşla buluşmasına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve İlçe Yöneticileri eşlik etti. Teravih namazı sonrası 28 Haziran Mahallesi Fatih Camiinde gerçekleştirilen buluşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başbakan YardımcısıFikri Işık, vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

“BİRLİKTE, GÜÇLÜ OLALIM”
On bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtenIşık,  " Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşlarımızla birlikteyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi her zaman daim etsin. Bu birliğimizi bozmak isteyen şer güçlerine Rabbim inşallah fırsat vermesin. Gece gündüz demeden ülkemize hizmet edenlere fırsat versin ki, birlikte olalım, güçlü olalım. Ülkemizi yıkmak isteyen, bölmek isteyenlerin karşısında dimdik duralım ”ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.