Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Garson Kılığında Fuhuş! 25 Kişilik Çete Çökertildi

ASAYİŞ 31.05.2019 - 14:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2319+ kez okundu.
 

Garson Kılığında Fuhuş! 25 Kişilik Çete Çökertildi

Gebze’de bulunan bir köfteci dükkanı üzerinden insan ticareti ve fuhuş yaptıkları tespit edilen 25 kişilik çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 17’si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre Gebze’de bulunan bir köfteci dükkanında fuhuş yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği konula ilgili çalışma başlattı. Yaklaşık 2 buçuk ay boyunca süren teknik ve fiziki takibin ardından iş yerini A.A. (45) isimli bir kadının işlettiği, fuhuş yaptırılan kadınların ise bu dükkanda garson olarak çalıştırılarak fuhuş amacıyla gelen müşterilere pazarlandığı tespit edildi. Fuhuş amacıyla gelen müşterilerin buradan kadın seçtiği, daha sonra dükkana çağrılan ticari taksi ile çete üyelerine ait villalara gönderilerek fuhuş yaptırıldığı öne sürüldü. Çete lideri kalp krizinden öldü 28 Mayıs günü rahatsızlanan çete lideri A.A., işlettiği köfte dükkanında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, tespit ettikleri çete üyelerinin Gebze, Darıca ve Çayırova ilçeleri ile Trabzon'un Sürmene ilçesindeki evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında fuhuş yapan 7’si yabancı 1’i Türk 8 hayat kadınının da bulunduğu 25 kişi gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve fuhuştan kazanıldığı tahmin edilen yüksek miktarda nakit para ele geçirildi. 17 kişi adliyeye sevk edildi Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden hayat kadınlarının çete üyelerince pasaportlarına el konularak şiddet gördükleri ve fuhşa zorlandıkları belirlendi. 4 Özbekistan, 2 Kırgızistan ve 1 Türkmenistan uyruklu kadın Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edilerek sınır dışı edilirken, Türk olduğu öğrenilen 1 kadın ise ifadesinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla serbest bırakıldı. Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek, yasa dışı insan ticareti ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından haklarında işlem yapılan 17 kişi ise emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.
Gebze’de bulunan bir köfteci dükkanı üzerinden insan ticareti ve fuhuş yaptıkları tespit edilen 25 kişilik çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 17’si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre Gebze’de bulunan bir köfteci dükkanında fuhuş yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği konula ilgili çalışma başlattı. Yaklaşık 2 buçuk ay boyunca süren teknik ve fiziki takibin ardından iş yerini A.A. (45) isimli bir kadının işlettiği, fuhuş yaptırılan kadınların ise bu dükkanda garson olarak çalıştırılarak fuhuş amacıyla gelen müşterilere pazarlandığı tespit edildi. Fuhuş amacıyla gelen müşterilerin buradan kadın seçtiği, daha sonra dükkana çağrılan ticari taksi ile çete üyelerine ait villalara gönderilerek fuhuş yaptırıldığı öne sürüldü.

Çete lideri kalp krizinden öldü

28 Mayıs günü rahatsızlanan çete lideri A.A., işlettiği köfte dükkanında kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, tespit ettikleri çete üyelerinin Gebze, Darıca ve Çayırova ilçeleri ile Trabzon'un Sürmene ilçesindeki evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında fuhuş yapan 7’si yabancı 1’i Türk 8 hayat kadınının da bulunduğu 25 kişi gözaltına alınırken, evlerde yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve fuhuştan kazanıldığı tahmin edilen yüksek miktarda nakit para ele geçirildi.

17 kişi adliyeye sevk edildi

Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden hayat kadınlarının çete üyelerince pasaportlarına el konularak şiddet gördükleri ve fuhşa zorlandıkları belirlendi. 4 Özbekistan, 2 Kırgızistan ve 1 Türkmenistan uyruklu kadın Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edilerek sınır dışı edilirken, Türk olduğu öğrenilen 1 kadın ise ifadesinin alınmasının ardından Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla serbest bırakıldı. Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek, yasa dışı insan ticareti ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından haklarında işlem yapılan 17 kişi ise emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.