Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek’in gençleri İYİ Parti’ye gitti

SİYASET 15.10.2020 - 12:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2873+ kez okundu.
 

Gelecek’in gençleri İYİ Parti’ye gitti

Gelecek Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ertem yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İyi Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Derin’i ziyaret etti. Ziyarette başkan Ertem,mevkidaşı Derin’e Halil İnalcık’ın Fatih Sultan Mehmet adlı eserini hediye etti.

Gelecek Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ertem yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İyi Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Derin’i ziyaret etti. Ziyarette başkan Ertem,mevkidaşı Derin’e Halil İnalcık’ın  Fatih Sultan Mehmet adlı eserini hediye etti. Bir süre önce Gelecek Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ferhat Ertem, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilere yönelik tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Kitap hediye ettiği ziyarette bir açıklama yapan başkan Ertem, “Bizler Fatih’in yaşındayız ama onun gördüğü eğitim göremiyoruz. Yedi dili bırak, ikinci dilin zor konuşulacağı bir eğitim sistemine sahibiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlere ve öğretmenlere olan güvenini bir çok kez ifade etmiş ve eğitimin önemini vurgulamıştır. Bu nedenle en iyi hediyenin kitap olduğunu düşündük” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Erol Derin de kitap için teşekkür ederek en kısa sürede okuyacağını ve arkadaşlarına da önereceğini söyledi.
Gelecek Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ertem yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İyi Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Derin’i ziyaret etti. Ziyarette başkan Ertem,mevkidaşı Derin’e Halil İnalcık’ın Fatih Sultan Mehmet adlı eserini hediye etti.

Gelecek Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ertem yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İyi Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Derin’i ziyaret etti. Ziyarette başkan Ertem,mevkidaşı Derin’e Halil İnalcık’ın  Fatih Sultan Mehmet adlı eserini hediye etti.

Bir süre önce Gelecek Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Ferhat Ertem, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilere yönelik tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Kitap hediye ettiği ziyarette bir açıklama yapan başkan Ertem, “Bizler Fatih’in yaşındayız ama onun gördüğü eğitim göremiyoruz. Yedi dili bırak, ikinci dilin zor konuşulacağı bir eğitim sistemine sahibiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, gençlere ve öğretmenlere olan güvenini bir çok kez ifade etmiş ve eğitimin önemini vurgulamıştır. Bu nedenle en iyi hediyenin kitap olduğunu düşündük” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Erol Derin de kitap için teşekkür ederek en kısa sürede okuyacağını ve arkadaşlarına da önereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.