Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Körfez’de Türker seçilmiş başkan

SİYASET 16.08.2020 - 17:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2852+ kez okundu.
 

Gelecek Körfez’de Türker seçilmiş başkan

Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Fırat Türker seçilmiş başkan oldu.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Fırat Türker seçilmiş başkan oldu. Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı,  Körfez ilçe kongresini de tamamladı. Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Meram İş Merkezindeki ilçe teşkilatı Doğan Demir Salonunda gerçekleştirilen ve 15 gündem maddesinin karara bağlandığı genel kurulda 20 yönetim kurulu üyesi ile 80 il kongre delegesi belirlendi. Kongrede divan başkanlığına Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, yardımcılıklarına Yunus Küçükpolat ile Hasan Arabacı seçildi. İl başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel başkan yardımcısı Doğan Demir, başta olmak üzere il başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulunduğu genel kurulda bir konuşma yapan ilçe başkanı Fırat Türker, “Tüm Körfez’i kucaklayan bir yönetim oluşturduk. İlçedeki muhalefet boşluğunu doldurduk. Biz hem yerelde hem genelde partimizi Körfez’de birinci parti yapacağız. Seçim sürecimiz bitti. Bundan sonra sürekli sahada olacağız ve bizlere güvenen büyüklerimize mahcup olmayacağız” dedi. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran da yaptığı konuşmada, “Teşkilatlanma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Altı ilçede kongremiz tamamlandı. 28 Ağustos’ta il kongremizi yapacağız. Körfez ilçe başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ Genel başkan yardımcısı Doğan Demir de yaptığı konuşmada, “Adımın verildiği bir salonda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçe yönetimine bu nazik jestlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Biz bir aileyiz ve bu aile her geçen gün büyüyor. Yüzde 2.5’la yola çıktık. Kısa sürede yüzde 6 olduk. Kongreler bitince daha çok sahada olacağız ve yüzde 15’leri bulacağız. Türkiye’yi karış karış geziyorum. İnanın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde büyük bir boşluğu doldurduk. HDP ile AKP arasında sıkışan halkımızın umut kapısıyız. Kimse bizi görmezden gelmesin. Biz her koşulda yer alacağımız ittifakla birlikte iktidar olacağız. Hiçbir ittifak biz olamadan iktidara gelemez” diye konuştu.
Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Fırat Türker seçilmiş başkan oldu.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Fırat Türker seçilmiş başkan oldu.

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı,  Körfez ilçe kongresini de tamamladı. Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Meram İş Merkezindeki ilçe teşkilatı Doğan Demir Salonunda gerçekleştirilen ve 15 gündem maddesinin karara bağlandığı genel kurulda 20 yönetim kurulu üyesi ile 80 il kongre delegesi belirlendi. Kongrede divan başkanlığına Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, yardımcılıklarına Yunus Küçükpolat ile Hasan Arabacı seçildi. İl başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel başkan yardımcısı Doğan Demir, başta olmak üzere il başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulunduğu genel kurulda bir konuşma yapan ilçe başkanı Fırat Türker, “Tüm Körfez’i kucaklayan bir yönetim oluşturduk. İlçedeki muhalefet boşluğunu doldurduk. Biz hem yerelde hem genelde partimizi Körfez’de birinci parti yapacağız. Seçim sürecimiz bitti. Bundan sonra sürekli sahada olacağız ve bizlere güvenen büyüklerimize mahcup olmayacağız” dedi. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran da yaptığı konuşmada, “Teşkilatlanma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Altı ilçede kongremiz tamamlandı. 28 Ağustos’ta il kongremizi yapacağız. Körfez ilçe başkanımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İLK SEÇİMDE İKTİDARIZ

Genel başkan yardımcısı Doğan Demir de yaptığı konuşmada, “Adımın verildiği bir salonda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçe yönetimine bu nazik jestlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Biz bir aileyiz ve bu aile her geçen gün büyüyor. Yüzde 2.5’la yola çıktık. Kısa sürede yüzde 6 olduk. Kongreler bitince daha çok sahada olacağız ve yüzde 15’leri bulacağız. Türkiye’yi karış karış geziyorum. İnanın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde büyük bir boşluğu doldurduk. HDP ile AKP arasında sıkışan halkımızın umut kapısıyız. Kimse bizi görmezden gelmesin. Biz her koşulda yer alacağımız ittifakla birlikte iktidar olacağız. Hiçbir ittifak biz olamadan iktidara gelemez” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.