Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Partisi Gölcük parti binasında ilk toplantısını yaptı

SİYASET 19.06.2020 - 09:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1953+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Gölcük parti binasında ilk toplantısını yaptı

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesinde kiraladıkları parti merkezinin tefrişatını önemli ölçüde tamamladı. Yönetimini toplayan Güner, yoğun çalışma günlerinin startını verdi.

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner,  Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesinde kiraladıkları parti merkezinin tefrişatını önemli ölçüde tamamladı. Yönetimini toplayan Güner, yoğun çalışma günlerinin startını verdi. Göreve atandıktan sonra kısa süre içerisinde ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan ve 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim eden Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, hizmete hazır hale getirdikleri parti merkezinde yönetim kurulunu toplamanın haklı  gururunu yaşadı. İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, ilçe koordinatörleri; Araştırma geliştirme ve bilişim başkanı Fatih Büyükavcı ile il yönetim kurulu üyesi Salih Şenozan’ın da hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan başkan Güner, “Sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın olağanüstü süreçten geçtiği günler yaşıyoruz. Göreve atandıktan sonra birçok olumsuzlukla karşılaştık. Virüs salgını nedeniyle günlerimizin çoğu evlerde geçti. Buna rağmen yönetimimizi oluşturduk. İlçe binamız hizmete hazır sayılır. Kuruluş aşaması sırasında imkanlarımız ölçüsünde sahada olduk. Gıda dağıtımı, maske yardımları, ilçenin sorunlarının takip edilmesi konusunda kendimizi htirdik. Bundan sonraki hedefimiz üye kayıtları ve bir an önce ilçe kongremizi yapmaktır” dedi. Güner konuşmasını kendilerine katkılarından dolayı yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir ve il başkanı Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ederek tamamladı. Toplantıda il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık da teşkilatlanma çalışmaları ve kongre süreci hakkında bilgiler verdi. İlçe koordinatörleri; Araştırma geliştirme ve bilişim başkanı Fatih Büyükavcı ile il yönetim kurulu üyesi Salih Şenozan da Gölcük ilçesinde kısa sürede gelinen noktanın memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, yönetim kurulu toplantılarına mümkün olduğunca katılım göstereceklerini, hazırladıkları raporları il başkanlığına sunacaklarını ifade ettiler.      
Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesinde kiraladıkları parti merkezinin tefrişatını önemli ölçüde tamamladı. Yönetimini toplayan Güner, yoğun çalışma günlerinin startını verdi.

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner,  Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesinde kiraladıkları parti merkezinin tefrişatını önemli ölçüde tamamladı. Yönetimini toplayan Güner, yoğun çalışma günlerinin startını verdi.

Göreve atandıktan sonra kısa süre içerisinde ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan ve 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim eden Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, hizmete hazır hale getirdikleri parti merkezinde yönetim kurulunu toplamanın haklı  gururunu yaşadı. İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, ilçe koordinatörleri; Araştırma geliştirme ve bilişim başkanı Fatih Büyükavcı ile il yönetim kurulu üyesi Salih Şenozan’ın da hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan başkan Güner, “Sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın olağanüstü süreçten geçtiği günler yaşıyoruz. Göreve atandıktan sonra birçok olumsuzlukla karşılaştık. Virüs salgını nedeniyle günlerimizin çoğu evlerde geçti. Buna rağmen yönetimimizi oluşturduk. İlçe binamız hizmete hazır sayılır. Kuruluş aşaması sırasında imkanlarımız ölçüsünde sahada olduk. Gıda dağıtımı, maske yardımları, ilçenin sorunlarının takip edilmesi konusunda kendimizi htirdik. Bundan sonraki hedefimiz üye kayıtları ve bir an önce ilçe kongremizi yapmaktır” dedi.

Güner konuşmasını kendilerine katkılarından dolayı yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Doğan Demir ve il başkanı Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ederek tamamladı. Toplantıda il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık da teşkilatlanma çalışmaları ve kongre süreci hakkında bilgiler verdi. İlçe koordinatörleri; Araştırma geliştirme ve bilişim başkanı Fatih Büyükavcı ile il yönetim kurulu üyesi Salih Şenozan da Gölcük ilçesinde kısa sürede gelinen noktanın memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak, yönetim kurulu toplantılarına mümkün olduğunca katılım göstereceklerini, hazırladıkları raporları il başkanlığına sunacaklarını ifade ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.