Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Partisi İzmit İlçede görev dağılımı yapıldı

SİYASET 11.06.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1701+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi İzmit İlçede görev dağılımı yapıldı

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanlığına seçilen Gülşen Efe, yönetim kurulu içerisinde görev dağılımını gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanlığına seçilen Gülşen Efe, yönetim kurulu içerisinde görev dağılımını gerçekleştirdi. Gelecek Partisi İl yönetim kurulu tarafından ilçe başkanlığına atan Gülşen Efe ilk toplantısını yaparak görev dağılımını tamamladı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan başkan Gülşen Efe, “Kuruluşundan itibaren yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım partimde beni bu göreve layık gören il yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Onların güvenlerini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Görevden ayrılan Alper Gülebaş başkanımıza bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ederiz.  Zaten seçim sürecimiz başlamıştı. Parti içi seçim takvimimiz netleşir netleşmez kamuoyuyla paylaşacağız ve ilk olağan genel kurulumuzu en kısa sürede gerçekleştireceğiz” dedi. İZMİT İLÇE YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI İlçe Başkanı Gülşen Efe Siyasi İşler Başkanı Sadi İnciel Teşkilat Başkanı Ulaş Onur Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ali İhsan Aydınlık Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Muhammet Balta Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Çırpan Sosyal Politikalar Başkanı Seçkin Koygun İletişim Başkanı Muhammet Yaşarlar İnsan Hakları Başkanı Yusuf Pilten Parti içi Eğitim Başkanı Vedat Bozkurt Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Alkız Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı Bilcan Duman Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Oktay Yaycı İdari ve Mali İşler Başkanı Hüseyin Tepecik İlçe Sekreteri Yunus Emre Eroğlu  
Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanlığına seçilen Gülşen Efe, yönetim kurulu içerisinde görev dağılımını gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanlığına seçilen Gülşen Efe, yönetim kurulu içerisinde görev dağılımını gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi İl yönetim kurulu tarafından ilçe başkanlığına atan Gülşen Efe ilk toplantısını yaparak görev dağılımını tamamladı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan başkan Gülşen Efe, “Kuruluşundan itibaren yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım partimde beni bu göreve layık gören il yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Onların güvenlerini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Görevden ayrılan Alper Gülebaş başkanımıza bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ederiz.  Zaten seçim sürecimiz başlamıştı. Parti içi seçim takvimimiz netleşir netleşmez kamuoyuyla paylaşacağız ve ilk olağan genel kurulumuzu en kısa sürede gerçekleştireceğiz” dedi.

İZMİT İLÇE YÖNETİMİ GÖREV DAĞILIMI

İlçe Başkanı Gülşen Efe

Siyasi İşler Başkanı Sadi İnciel

Teşkilat Başkanı Ulaş Onur

Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ali İhsan Aydınlık

Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Muhammet Balta

Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Çırpan

Sosyal Politikalar Başkanı Seçkin Koygun

İletişim Başkanı Muhammet Yaşarlar

İnsan Hakları Başkanı Yusuf Pilten

Parti içi Eğitim Başkanı Vedat Bozkurt

Dış İlişkiler Başkanı Mehmet Alkız

Araştırma Geliştirme ve Bilişim Başkanı Bilcan Duman

Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Oktay Yaycı

İdari ve Mali İşler Başkanı Hüseyin Tepecik

İlçe Sekreteri Yunus Emre Eroğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.