Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Partisi Kandıra da yönetim oluşturuldu

SİYASET 03.06.2020 - 12:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2557+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Kandıra da yönetim oluşturuldu

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Kandıra İlçe Başkanlığı görevine atanan Harun Öztaş kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Kandıra İlçe Başkanlığı görevine atanan Harun Öztaş kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu. Göreve atandıktan sonra olağanüstü şartlara rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdüren ilçe başkanı Harun Öztaş, ilçe merkezinde bina kiralayıp tefrişat işlerine başlayarak, 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturdu.  Öztaş ile beraberindekiler hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti.  İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, siyasi işler başkanı Ergün Türk, dış ilişkiler başkanı Özkan Kan, İzmit İlçe Başkanı Alper Gülebaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte resmi evraklarını teslim eden Harun Öztaş, “İlçe binamızın tefrişatını en kısa sürede tamamlayacağız. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir ile il başkanımız Ömer Faruk Başaran’ın güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. GELECEK PARTİSİ KANDIRA  İLÇE YÖNETİM KURULU Harun ÖZTAŞ Veysel AKGÜNDÜZ Seyhun ALKANDURUR Hilmi UYSAL Önder TUZCU Çiçek DOMBAYCI Gönül BAŞAR Ünal ŞAVK Muhammet ÜNEY Ercan ÖZKAN Engin BULUĞ Zeynel HOROS Cuma PEKEDİS Botan DENİZ Vedat ÇELEBİ Veciha AKKOÇ Muhammet Mustafa TÜRK Ümmet KORKUT Yaşar ÇELİK Kenan Fatih OKAN  
Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Kandıra İlçe Başkanlığı görevine atanan Harun Öztaş kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Kandıra İlçe Başkanlığı görevine atanan Harun Öztaş kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Göreve atandıktan sonra olağanüstü şartlara rağmen çalışmalarını aksatmadan sürdüren ilçe başkanı Harun Öztaş, ilçe merkezinde bina kiralayıp tefrişat işlerine başlayarak, 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturdu.  Öztaş ile beraberindekiler hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti.  İl teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, siyasi işler başkanı Ergün Türk, dış ilişkiler başkanı Özkan Kan, İzmit İlçe Başkanı Alper Gülebaş ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte resmi evraklarını teslim eden Harun Öztaş, “İlçe binamızın tefrişatını en kısa sürede tamamlayacağız. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. Sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir ile il başkanımız Ömer Faruk Başaran’ın güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

GELECEK PARTİSİ KANDIRA  İLÇE YÖNETİM KURULU

  1. Harun ÖZTAŞ
  2. Veysel AKGÜNDÜZ
  3. Seyhun ALKANDURUR
  4. Hilmi UYSAL
  5. Önder TUZCU
  6. Çiçek DOMBAYCI
  7. Gönül BAŞAR
  8. Ünal ŞAVK
  9. Muhammet ÜNEY
  10. Ercan ÖZKAN
  11. Engin BULUĞ
  12. Zeynel HOROS
  13. Cuma PEKEDİS
  14. Botan DENİZ
  15. Vedat ÇELEBİ
  16. Veciha AKKOÇ
  17. Muhammet Mustafa TÜRK
  18. Ümmet KORKUT
  19. Yaşar ÇELİK
  20. Kenan Fatih OKAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.