Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Geleneksel Kent Bayramlaşmasına davetlisiniz

YAŞAM 20.08.2018 - 17:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1441+ kez okundu.
 

Geleneksel Kent Bayramlaşmasına davetlisiniz

Büyükşehir’in 30’uncu Geleneksel Kent Bayramlaşması, Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 22 Ağustos Çarşamba saat 14.00’te yapılacak

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi’nin düzenleyeceği 30’uncu  Geleneksel Kent Bayramlaşması, Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 22 Ağustos  Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Kocaelililer, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te düzenlenecek Kent Bayramlaşmasında bir araya gelecek. 22 AĞUSTOS ÇARŞAMBA SAAT 14.00 Kocaeli protokolü ile kentin dinamiklerini bir araya getiren Kent Bayramlaşması, bu yıl Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 22 Ağustos  Çarşamba günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak. Programda Büyükşehir tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.    
Büyükşehir’in 30’uncu Geleneksel Kent Bayramlaşması, Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 22 Ağustos Çarşamba saat 14.00’te yapılacak

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi’nin düzenleyeceği 30’uncu  Geleneksel Kent Bayramlaşması, Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 22 Ağustos  Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Kocaelililer, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te düzenlenecek Kent Bayramlaşmasında bir araya gelecek.

22 AĞUSTOS ÇARŞAMBA SAAT 14.00

Kocaeli protokolü ile kentin dinamiklerini bir araya getiren Kent Bayramlaşması, bu yıl Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 22 Ağustos  Çarşamba günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak. Programda Büyükşehir tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.