Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Genç ASKON Kocaeli Şubesi Göreve Başladı

GÜNDEM 13.02.2021 - 16:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1903+ kez okundu.
 

Genç ASKON Kocaeli Şubesi Göreve Başladı

12.02.2021 tarihinde Genç Askon Kocaeli Şubesinin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Şube Başkanı Bekir ŞENGÜN "artık biz de varız" dedi. 9 kişilik yönetim kuruluyla göreve başladı.

12.02.2021 tarihinde Genç Askon Kocaeli Şubesinin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Şube Başkanı Bekir ŞENGÜN "artık biz de varız" dedi.  9 kişilik yönetim kuruluyla göreve başlayan Kocaeli Şubesi'nin ilk toplantısına Genç Askon Genel Başkanı Hüseyin KARACA ve beraberinde ki genel merkez yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Bekir ŞENGÜN'e En Genç Şube Başkanı ödülünü takdim eden Genel Başkan Hüseyin KARACA "Gençliğini ve Zenginliğini Helallik Dairesinde Değerlendiren bir Genç Askon, İşte bu şiar ile çıktığımız yolculuğa aynı hassasiyetle dahil olan Genç Askon Kocaeli Şubemize muvaffakiyet temennilerimi iletiyorum, Biz buraya milletimiz devletimiz için iyi işler yapmaya, katma değer sağlamaya geldik. Unutulmamalı ki devletini ve milletini seven kişiler her daim devleti ve milleti için çalışacaktır." dedi.  Bekir Şengün kimdir?    23 yaşında olan Bekir ŞENGÜN İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde eğitimini almıştır aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisidir. Üniversite yıllarında TÜGVA Başakşehir Yönetiminde görev almış, Sabahattin Zaim Üniversitesin'de Ak Parti Gençlik Kolları'nın Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakületesi Başkanlığını üstlenmiş olup aynı zamanda Yeniler Kulübü fakülte başkanlığını da üstlenmiştir. Genç İç Mimarlar Derneği (GİM) de görev almıştır ve birçok sivil toplum kuruluşunda hala yer almaktadır. İstanbul TeknoPark'ta faaliyet gösteren bir medikal firmasına TUBİTAK projesi kapsamında Endüstriyel Tasarım danışmanlığı yapmıştır, şimdi ise İlimizin Bisiklet Sektöründe tanınan firması BNB Bisiklet ve Mühendislik bünyesine Şengün Mimarlık olarak dahil olmuştur ve İç Mimarlık hizmeti vermektedir.     Genç Askon Kocaeli Yönetim Kurulu: M.Bekir Şengün - Şube Başkanı - Şengün Mimarlık Kerem Sayınkaplan - Genel Sekreter - Kaplan Motors Bilal Çakmak - Teşkilat Başkanı - Aslar Kebap Yusuf Baran Altanhan - Disiplin Kurulu Başkanı - MotorSilk Mustafa Cesur - Sektörler Kurulu Başkanı - Cesur İnterfreıght Ömer Fatih İşcan -  Kurumsal İlişkiler Başkanı - İşcan Hukuk Bürosu Muhammed Ali Dan - Eğitim ve Üniversiteler Birim Başkanı - Net İmaj Duş İhsan Serim - Dijital Medya Birim Başkanı - İhsan Serim Photography Ömer Faruk Efe - Üye İlişkileri Birim Başkanı - Cepte Mobil  
12.02.2021 tarihinde Genç Askon Kocaeli Şubesinin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Şube Başkanı Bekir ŞENGÜN "artık biz de varız" dedi. 9 kişilik yönetim kuruluyla göreve başladı.

12.02.2021 tarihinde Genç Askon Kocaeli Şubesinin ilk toplantısı gerçekleştirildi. Şube Başkanı Bekir ŞENGÜN "artık biz de varız" dedi.  9 kişilik yönetim kuruluyla göreve başlayan Kocaeli Şubesi'nin ilk toplantısına Genç Askon Genel Başkanı Hüseyin KARACA ve beraberinde ki genel merkez yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Bekir ŞENGÜN'e En Genç Şube Başkanı ödülünü takdim eden Genel Başkan Hüseyin KARACA "Gençliğini ve Zenginliğini Helallik Dairesinde Değerlendiren bir Genç Askon, İşte bu şiar ile çıktığımız yolculuğa aynı hassasiyetle dahil olan Genç Askon Kocaeli Şubemize muvaffakiyet temennilerimi iletiyorum, Biz buraya milletimiz devletimiz için iyi işler yapmaya, katma değer sağlamaya geldik. Unutulmamalı ki devletini ve milletini seven kişiler her daim devleti ve milleti için çalışacaktır." dedi. 

Bekir Şengün kimdir?
 
 23 yaşında olan Bekir ŞENGÜN İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde eğitimini almıştır aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisidir. Üniversite yıllarında TÜGVA Başakşehir Yönetiminde görev almış, Sabahattin Zaim Üniversitesin'de Ak Parti Gençlik Kolları'nın Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakületesi Başkanlığını üstlenmiş olup aynı zamanda Yeniler Kulübü fakülte başkanlığını da üstlenmiştir. Genç İç Mimarlar Derneği (GİM) de görev almıştır ve birçok sivil toplum kuruluşunda hala yer almaktadır. İstanbul TeknoPark'ta faaliyet gösteren bir medikal firmasına TUBİTAK projesi kapsamında Endüstriyel Tasarım danışmanlığı yapmıştır, şimdi ise İlimizin Bisiklet Sektöründe tanınan firması BNB Bisiklet ve Mühendislik bünyesine Şengün Mimarlık olarak dahil olmuştur ve İç Mimarlık hizmeti vermektedir.  
 
Genç Askon Kocaeli Yönetim Kurulu:
    • M.Bekir Şengün - Şube Başkanı - Şengün Mimarlık
    • Kerem Sayınkaplan - Genel Sekreter - Kaplan Motors
    • Bilal Çakmak - Teşkilat Başkanı - Aslar Kebap
    • Yusuf Baran Altanhan - Disiplin Kurulu Başkanı - MotorSilk
    • Mustafa Cesur - Sektörler Kurulu Başkanı - Cesur İnterfreıght
    • Ömer Fatih İşcan -  Kurumsal İlişkiler Başkanı - İşcan Hukuk Bürosu
    • Muhammed Ali Dan - Eğitim ve Üniversiteler Birim Başkanı - Net İmaj Duş
    • İhsan Serim - Dijital Medya Birim Başkanı - İhsan Serim Photography
    • Ömer Faruk Efe - Üye İlişkileri Birim Başkanı - Cepte Mobil
    •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.