Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Genç kadın acıya fazla dayanamıyorum dedi intihar etti

YAŞAM 10.08.2018 - 21:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3077+ kez okundu.
 

Genç kadın acıya fazla dayanamıyorum dedi intihar etti

İzmit Karabaş Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir yaşadığı böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören kadın, “Hastalığım nedeniyle çektiğim acılara dayanamıyorum” şeklinde not yazarak doğalgaz borusuna bağladığı kablo ile intihar etti. İzmit Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Martı Apartmanında ikamet eden Nadire Pınar (44) evinde not yazdıktan sonra doğalgaz borusuna bağladığı kablo ile intihar etti. Alınan bilgiye göre özel bir firmada şoför olarak çalışan Okan Pınar, iş dönüşü eve geldiğinde eşini doğalgaz borusunda asılı vaziyette buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla KocaeliDevlet Hastanesine kaldırılan Nadire Pınar, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 2 çocuk annesi olan Nadire Pınar’ın bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü ve intihar etmeden önce “Hastalığım nedeniyle çektiğim acılara dayanamıyorum” şeklinde not yazdığı öğrenildi. Daha önce de kanser nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Pınar’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İzmit Karabaş Mahallesinde ikamet eden ve bir süredir yaşadığı böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören kadın, “Hastalığım nedeniyle çektiğim acılara dayanamıyorum” şeklinde not yazarak doğalgaz borusuna bağladığı kablo ile intihar etti.

İzmit Karabaş Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Martı Apartmanında ikamet eden Nadire Pınar (44) evinde not yazdıktan sonra doğalgaz borusuna bağladığı kablo ile intihar etti. Alınan bilgiye göre özel bir firmada şoför olarak çalışan Okan Pınar, iş dönüşü eve geldiğinde eşini doğalgaz borusunda asılı vaziyette buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ambulansla KocaeliDevlet Hastanesine kaldırılan Nadire Pınar, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 2 çocuk annesi olan Nadire Pınar’ın bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü ve intihar etmeden önce “Hastalığım nedeniyle çektiğim acılara dayanamıyorum” şeklinde not yazdığı öğrenildi. Daha önce de kanser nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Pınar’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.