Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Genç öğretmen Koronaya yenildi

Vefat 12.04.2020 - 23:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2051+ kez okundu.
 

Genç öğretmen Koronaya yenildi

Kocaeli Köseköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Öğretmeni, 42 yaşındaki Sait Murat TEKER yakalandığı Koronavirüs ile mücadelesinde yenik düştü.

İzmit Seka Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde entübe şekilde yaşam savaşı veren Teker için bu hastalığı atlatmış birinin kanı aranmış ve bulunan donörden kan alınarak tedavisine devam edilmişti. Sigara alışkanlığı olmadığı ve herhangi bir kronik hastalığınında bulunmadığı belirtilen Teker'in, son günlerde ciddi solunum rahatsızlığı yaşadığı belirtildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybeden genç eğitimci Sait Murat TEKER’in vefatı eğitim camiasını derinden üzdü. Eşi İSU'da çalışan Sait Murat TEKER, 2 çocuk babasıydı. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”
Kocaeli Köseköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Öğretmeni, 42 yaşındaki Sait Murat TEKER yakalandığı Koronavirüs ile mücadelesinde yenik düştü.

İzmit Seka Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde entübe şekilde yaşam savaşı veren Teker için bu hastalığı atlatmış birinin kanı aranmış ve bulunan donörden kan alınarak tedavisine devam edilmişti. Sigara alışkanlığı olmadığı ve herhangi bir kronik hastalığınında bulunmadığı belirtilen Teker'in, son günlerde ciddi solunum rahatsızlığı yaşadığı belirtildi.
Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybeden genç eğitimci Sait Murat TEKER’in vefatı eğitim camiasını derinden üzdü. Eşi İSU'da çalışan Sait Murat TEKER, 2 çocuk babasıydı.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma  Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.