Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Geri Dönüşüm, Geleceği Kazanım

ASAYİŞ 07.08.2018 - 12:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1839+ kez okundu.
 

Geri Dönüşüm, Geleceği Kazanım

İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları ile geleceği kazanıyor.

İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları ile geleceği kazanıyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen atık kağıt, elektronik atık, atık yağ, atık cam,  atık lastik, atık pil projeleriyle hem çevrenin kirlenmesinin önüne geçiliyor hem de hammaddelerin yok olmasının önüne geçilerek ekonomiye ciddi katkılar sağlanıyor. YILLAR ÖNCE Yetkililer, atık kağıtların toplanarak geri dönüşümü yoluyla her yıl binlerce ağacı kesilmekten kurtardıklarını, atık, yağ, atık pil, atık lastik ve elektronik atıkların toplanmasıyla da suyun, toprağın ve havanın kirlenmesinin önüne geçildiğini hatırlatarak “ eski televizyon,  bilgisayar, buzdolabı gibi elektronik atıklar ve kullanılmış pillerin içindeki  magnezyum, civa gibi ağır metaller kontrolsüz şekilde toprağa atıldığında çevre felaketlerine yol açmakta, 1 litre atık yağ 1 milyon litre temiz suyu kirletebilmektedir. Toprağa atılan  atık lastik asırlarca yok olmamaktadır.  Bu gerçeklerden yola çıkan belediyemiz 10 yılı aşkın zamandır geri dönüşüm çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmalara okullarımız başta olmak üzere  toplumun her kesimi büyük destek olmaktadır” dediler.
İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları ile geleceği kazanıyor.

İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları ile geleceği kazanıyor. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülen atık kağıt, elektronik atık, atık yağ, atık cam,  atık lastik, atık pil projeleriyle hem çevrenin kirlenmesinin önüne geçiliyor hem de hammaddelerin yok olmasının önüne geçilerek ekonomiye ciddi katkılar sağlanıyor.

YILLAR ÖNCE

Yetkililer, atık kağıtların toplanarak geri dönüşümü yoluyla her yıl binlerce ağacı kesilmekten kurtardıklarını, atık, yağ, atık pil, atık lastik ve elektronik atıkların toplanmasıyla da suyun, toprağın ve havanın kirlenmesinin önüne geçildiğini hatırlatarak “ eski televizyon,  bilgisayar, buzdolabı gibi elektronik atıklar ve kullanılmış pillerin içindeki  magnezyum, civa gibi ağır metaller kontrolsüz şekilde toprağa atıldığında çevre felaketlerine yol açmakta, 1 litre atık yağ 1 milyon litre temiz suyu kirletebilmektedir. Toprağa atılan  atık lastik asırlarca yok olmamaktadır.  Bu gerçeklerden yola çıkan belediyemiz 10 yılı aşkın zamandır geri dönüşüm çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmalara okullarımız başta olmak üzere  toplumun her kesimi büyük destek olmaktadır” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.