Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gez Gör ile doğayı turladırlar

YAŞAM 13.02.2021 - 12:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2569+ kez okundu.
 

Gez Gör ile doğayı turladırlar

İzmit ilçesinde Gez Gör Doğa Kocaeli turuna katılan bayan grup, Orman ve Seka Kamp alanında doğayla buluştu

Düzenlediği turlar ile Kocaeli’yi vatandaşlara tanıtan ve hoş bir vakit geçirmelerini sağlayan Gez Gör Kocaeli’de, salgın kapsamında Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uygun bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nden başvuran grup, Ormanya ve Seka Kamp alanını içeren Doğa Kocaeli turuna katıldı. DOĞAYLA BULUŞTULAR Salgın dönemi kuralları nedeni ile günlük vaktini evde geçiren vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gez Gör turları ile rahatlayıp stres atıyor. Bu kapsamda Gez Gör programına başvuran 25 kişilik grup, rehber eşliğinde Ormanya ve Seka Kamp alanını gezdi. Gezi turu ile hoşça vakit geçiren grup, doğanın sessizliğinde, doğayla buluştu.
İzmit ilçesinde Gez Gör Doğa Kocaeli turuna katılan bayan grup, Orman ve Seka Kamp alanında doğayla buluştu

Düzenlediği turlar ile Kocaeli’yi vatandaşlara tanıtan ve hoş bir vakit geçirmelerini sağlayan Gez Gör Kocaeli’de, salgın kapsamında Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uygun bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nden başvuran grup, Ormanya ve Seka Kamp alanını içeren Doğa Kocaeli turuna katıldı.

DOĞAYLA BULUŞTULAR

Salgın dönemi kuralları nedeni ile günlük vaktini evde geçiren vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gez Gör turları ile rahatlayıp stres atıyor. Bu kapsamda Gez Gör programına başvuran 25 kişilik grup, rehber eşliğinde Ormanya ve Seka Kamp alanını gezdi. Gezi turu ile hoşça vakit geçiren grup, doğanın sessizliğinde, doğayla buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.