Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gölcük Sağlık Kompleksi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

SAĞLIK 10.04.2020 - 23:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2138+ kez okundu.
 

Gölcük Sağlık Kompleksi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Gölcük’te devam eden sağlık yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yatırımlardan birisi de; Donanma Caddesi üzerinde bulunan, Gölcük Sağlık Kompleksi. İnşaatı hızla devam eden binanın, kaba inşaatının 3 katı da tamamlandı.

Gölcük’te devam eden sağlık yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yatırımlardan birisi de; Donanma Caddesi üzerinde bulunan, Gölcük Sağlık Kompleksi.  İnşaatı hızla devam eden binanın, kaba inşaatının 3 katı da tamamlandı. 5 AYRI SAĞLIK HİZMETİ TEK BİNADA OLACAK Bina; bodrum, zemin ve 3 kat olmak üzere, 5 bin 18 metre kare alana sahip olacak. Yeni binanın içerisinde, aile sağlığı merkezi, semt polikliniği, verem savaş dispanseri, 112 acil sağlık birimi ve sağlık grup başkanlığı bulunacak. Beş hizmet de aynı binadan verilmiş olacak. Bunların dışında, İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, sağlıklı yaşam merkezi adı altında psikolojik danışma birimi, gebe eğitim sınıfı, sigarayı bırakma birimi, obezite ve diyabet ile ilgili birimler de yer alacak. Bina içerisinde iki adet eğitim salonu da bulunacak.  
Gölcük’te devam eden sağlık yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yatırımlardan birisi de; Donanma Caddesi üzerinde bulunan, Gölcük Sağlık Kompleksi. İnşaatı hızla devam eden binanın, kaba inşaatının 3 katı da tamamlandı.

Gölcük’te devam eden sağlık yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Bu yatırımlardan birisi de; Donanma Caddesi üzerinde bulunan, Gölcük Sağlık Kompleksi.  İnşaatı hızla devam eden binanın, kaba inşaatının 3 katı da tamamlandı.

5 AYRI SAĞLIK HİZMETİ TEK BİNADA OLACAK

Bina; bodrum, zemin ve 3 kat olmak üzere, 5 bin 18 metre kare alana sahip olacak. Yeni binanın içerisinde, aile sağlığı merkezi, semt polikliniği, verem savaş dispanseri, 112 acil sağlık birimi ve sağlık grup başkanlığı bulunacak. Beş hizmet de aynı binadan verilmiş olacak. Bunların dışında, İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, sağlıklı yaşam merkezi adı altında psikolojik danışma birimi, gebe eğitim sınıfı, sigarayı bırakma birimi, obezite ve diyabet ile ilgili birimler de yer alacak. Bina içerisinde iki adet eğitim salonu da bulunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.