Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

GS ve FB Taraftarı Dilovası'nda Çöp Topladı

SPOR 24.09.2018 - 13:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1625+ kez okundu.
 

GS ve FB Taraftarı Dilovası'nda Çöp Topladı

Türk futbolunun ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları bugün örnek bir davranış sergileyerek çevre için bir araya geldiler.

Dilovası Ultraslan ve Dilovası Genç Fenerbahçeliler Grubunun genç üyeleri bugün örnek bir çalışmaya imza attılar. Dilovası Ultraslan ve Dilovası Genç Fenerbahçeliler üyeleri çevre için Dilovası Tavşancıl sahilde bir araya geldiler. Yaklaşık 40 kişilik taraftar gurubu sabah saatlerinde Tavşancıl sahilde bir araya gelerek sahildeki çöpleri topladılar. Çevre için farkındalık yaratmaya çalışan Dilovası Ultraslan ve Dilovası Genç Fenerbahçeliler gurubu üyeleri vatandaşlar tarafından büyük takdir toplarken ezeli rekabetten ezeli bir dostluk mesajı da verdiler.  
Türk futbolunun ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları bugün örnek bir davranış sergileyerek çevre için bir araya geldiler.

Dilovası Ultraslan ve Dilovası Genç Fenerbahçeliler Grubunun genç üyeleri bugün örnek bir çalışmaya imza attılar. Dilovası Ultraslan ve Dilovası Genç Fenerbahçeliler üyeleri çevre için Dilovası Tavşancıl sahilde bir araya geldiler. Yaklaşık 40 kişilik taraftar gurubu sabah saatlerinde Tavşancıl sahilde bir araya gelerek sahildeki çöpleri topladılar.

Çevre için farkındalık yaratmaya çalışan Dilovası Ultraslan ve Dilovası Genç Fenerbahçeliler gurubu üyeleri vatandaşlar tarafından büyük takdir toplarken ezeli rekabetten ezeli bir dostluk mesajı da verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.