Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güner Çiçekli İYİ Parti'den Meclis Üyesi aday adayı oldu

SİYASET 20.01.2019 - 23:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2507+ kez okundu.
 

Güner Çiçekli İYİ Parti'den Meclis Üyesi aday adayı oldu

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde faaliyet gösteren Protem İş Güvenliği sahibi iş adamı Güner Çiçekli İYİ Parti’den meclis aday adayı oldu.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde faaliyet   gösteren Protem İş Güvenliği sahibi iş adamı Güner Çiçekli İYİ Parti’den meclis aday adayı oldu. 2004 – 2009 Yılları arasın eski Körfez Belediye başkanı Yunus Pehlivan döneminde Demokrat Parti’den Meclis üyeliğini yapan Güner Çiçekli, yeniden siyasete atılarak 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. Aday adaylık başvuru dosyasını İYİ Parti İlçe Başkanı Cahit Sürüm’e teslim etti. Ardından Partiye üye olan Güner Çiçekli’ye de Belediye Başkan adayı Salih Şirin, parti rozetini taktı. Siyaset tecrübeli olduğunu ve geçmş dönemlerde meclis üyeliğini yaptığını belirterek, artık siyaseti İYİ parti de sürdürmek istiyorum. Körfezin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların üstesinden gelebilmek için İYİ partiyi seçtim” dedi. İlçe Başkanı Cahit Sürüm ise , giderek çok büyüyoruz. Her ay 500 kişi partimize üye oluyor. Buda bizleri güçlendiriyor. 31 Mart’ta Körfez Belediyesine İYİ Partinin Bayrağını dikeceğiz. Seçimlere kadar girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaş artık AK Parti’den sıkıldı. Ekonominin durumu ortada. Gittikçe yoksullaşan halk AKP’ye 31 Mart Yerel seçimlerinde dersini verecek. Salih Şirin’le Körfez Belediyesi’ni alacağız” dedi.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde faaliyet gösteren Protem İş Güvenliği sahibi iş adamı Güner Çiçekli İYİ Parti’den meclis aday adayı oldu.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde faaliyet   gösteren Protem İş Güvenliği sahibi iş adamı Güner Çiçekli İYİ Parti’den meclis aday adayı oldu.

2004 – 2009 Yılları arasın eski Körfez Belediye başkanı Yunus Pehlivan döneminde Demokrat Parti’den Meclis üyeliğini yapan Güner Çiçekli, yeniden siyasete atılarak 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Körfez Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu. Aday adaylık başvuru dosyasını İYİ Parti İlçe Başkanı Cahit Sürüm’e teslim etti. Ardından Partiye üye olan Güner Çiçekli’ye de Belediye Başkan adayı Salih Şirin, parti rozetini taktı.

Siyaset tecrübeli olduğunu ve geçmş dönemlerde meclis üyeliğini yaptığını belirterek, artık siyaseti İYİ parti de sürdürmek istiyorum. Körfezin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların üstesinden gelebilmek için İYİ partiyi seçtim” dedi. İlçe Başkanı Cahit Sürüm ise , giderek çok büyüyoruz. Her ay 500 kişi partimize üye oluyor. Buda bizleri güçlendiriyor. 31 Mart’ta Körfez Belediyesine İYİ Partinin Bayrağını dikeceğiz. Seçimlere kadar girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaş artık AK Parti’den sıkıldı. Ekonominin durumu ortada. Gittikçe yoksullaşan halk AKP’ye 31 Mart Yerel seçimlerinde dersini verecek. Salih Şirin’le Körfez Belediyesi’ni alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.