Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güney ;Zaman Hesabi Değil, Hasbi Olma Zamanı

SİYASET 24.09.2020 - 13:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2789+ kez okundu.
 

Güney ;Zaman Hesabi Değil, Hasbi Olma Zamanı

Geçtiğimiz gün gerçekleşen İzmit ilçe kongresinde yönetime seçilen üyeler ile bir araya gelen AK Parti İzmit ilçe başkanı Av. Ali Güney, ilk toplantısını gerçekleştirdi

Geçtiğimiz gün gerçekleşen İzmit ilçe kongresinde yönetime seçilen üyeler ile bir araya gelen AK Parti İzmit ilçe başkanı Av. Ali Güney, ilk toplantısını gerçekleştirdi Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongrede yönetiminin 3/2’sini değiştirerek yeniden göreve seçilen Başkan Av. Ali Güney, yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya tüm yöneticiler eksiksiz katılım sağladı. Gerçekleşen toplantıda yöneticiler birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Zaman Hesabi Değil, Hasbi Olma Zamanı Gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Güney;” Kongremizi büyük bir heyecan ile gerçekleştirdik. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma hayırlı olsun Rabbim utandırmasın. Yolumuz uzun. AK Partide hizmet etmek, samimiyet ister, içten hesapsız sevgi ister, hoşgörü ister. Hasbi olmak, niyetlerimizin iyilik, doğruluk ve güzellikler üzerine oturtulması demektir. İzmit için kaliteli bir siyaset ortamı oluşturmak bizim görevimiz. Bu duygu düşüncelerle her an sahada olacak ve her vatandaşımıza ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarındaki yükü bir nebzede olsa hafifletir düşüncesiyle samimi ve gayretli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ak Parti teşkilatları enerjisi yüksek yorulmak nedir bilmeden çalışan teşkilatlar dır. Yönetimimizin 3/2’sini yeniledik. Enerjimize enerji kattık, yeni yüzler ile kanımızı tazeledik.  Kaybedecek vaktimiz yok. Çalışmalarımıza kaldığı yerden hız vererek devam edeceğiz. Kongre sonrası gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızda aldığımız ve alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum ”ifadelerini kullandı.  
Geçtiğimiz gün gerçekleşen İzmit ilçe kongresinde yönetime seçilen üyeler ile bir araya gelen AK Parti İzmit ilçe başkanı Av. Ali Güney, ilk toplantısını gerçekleştirdi

Geçtiğimiz gün gerçekleşen İzmit ilçe kongresinde yönetime seçilen üyeler ile bir araya gelen AK Parti İzmit ilçe başkanı Av. Ali Güney, ilk toplantısını gerçekleştirdi

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongrede yönetiminin 3/2’sini değiştirerek yeniden göreve seçilen Başkan Av. Ali Güney, yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya tüm yöneticiler eksiksiz katılım sağladı. Gerçekleşen toplantıda yöneticiler birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Zaman Hesabi Değil, Hasbi Olma Zamanı

Gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Güney;” Kongremizi büyük bir heyecan ile gerçekleştirdik. Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma hayırlı olsun Rabbim utandırmasın. Yolumuz uzun. AK Partide hizmet etmek, samimiyet ister, içten hesapsız sevgi ister, hoşgörü ister. Hasbi olmak, niyetlerimizin iyilik, doğruluk ve güzellikler üzerine oturtulması demektir. İzmit için kaliteli bir siyaset ortamı oluşturmak bizim görevimiz. Bu duygu düşüncelerle her an sahada olacak ve her vatandaşımıza ulaşacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarındaki yükü bir nebzede olsa hafifletir düşüncesiyle samimi ve gayretli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ak Parti teşkilatları enerjisi yüksek yorulmak nedir bilmeden çalışan teşkilatlar dır. Yönetimimizin 3/2’sini yeniledik. Enerjimize enerji kattık, yeni yüzler ile kanımızı tazeledik.  Kaybedecek vaktimiz yok. Çalışmalarımıza kaldığı yerden hız vererek devam edeceğiz. Kongre sonrası gerçekleştirdiğimiz ilk toplantımızda aldığımız ve alacağımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum ”ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.