Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güray Oruç’un Acı Günü

YAŞAM 28.07.2018 - 14:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2495+ kez okundu.
 

Güray Oruç’un Acı Günü

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç’un dayısı Emin Küçükemirler vefat etti.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç’un dayısı Emin Küçükemirler vefat etti.  İzmit Sanayi sitesinde faaliyet gösteren Emin Makine ve Yedek Parça Şirketinin kurucusu olan 1946 doğumlu Emin Küçükemirler (72) hakkın rahmetine kavuştu. Uzun zaman Kocaeli ve Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarına makine yedek parça imalatı yapan şirketin yöneticiliğini yapan evli ve 3 çocuk babası Küçükemirler’in ölümü sanayi esnaflarını da derinden üzdü. Yenidoğan Saraçoğlu apartmanında ikamet eden Küçükemirlerin cenazesi 28 Temmuz Cumartesi( bugün) öğle namazını müteakip Yenidoğan Yeşil Camiden kaldırılacak.
İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç’un dayısı Emin Küçükemirler vefat etti.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Güray Oruç’un dayısı Emin Küçükemirler vefat etti. 

İzmit Sanayi sitesinde faaliyet gösteren Emin Makine ve Yedek Parça Şirketinin kurucusu olan 1946 doğumlu Emin Küçükemirler (72) hakkın rahmetine kavuştu.

Uzun zaman Kocaeli ve Türkiye'nin önde gelen sanayi kuruluşlarına makine yedek parça imalatı yapan şirketin yöneticiliğini yapan evli ve 3 çocuk babası Küçükemirler’in ölümü sanayi esnaflarını da derinden üzdü. Yenidoğan Saraçoğlu apartmanında ikamet eden Küçükemirlerin cenazesi 28 Temmuz Cumartesi( bugün) öğle namazını müteakip Yenidoğan Yeşil Camiden kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.