Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Güzellik Salonuna Kapatma Cezası

GÜNDEM 30.01.2019 - 23:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1989+ kez okundu.
 

Güzellik Salonuna Kapatma Cezası

İzmit’te bir güzellik salonuna vatandaşları rahatsız edecek şekilde broşür dağıttığı için kapatma cezası verildi.

İzmit’te bir güzellik salonuna vatandaşları rahatsız edecek şekilde  broşür dağıttığı için kapatma cezası verildi. İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, şehir merkezinde bulunan bir  güzellik salonunun  yasak olmasına rağmen cadde ve sokaklarda vatandaşları rahatsız edecek şekilde broşür dağıttığının tespit edildiğini belirterek “ vatandaşların yoğun şikayeti üzerine söz konusu  güzellik salonu önce sözlü olarak uyarıldı. Buna rağmen sokaklarda broşür dağıtmaya devam edince haklarında tutanak tutuldu. Belediye Encümeninin aldığı karar doğrultusunda güzellik salonu bir gün süreyle ticaretten men edildi” dediler.
İzmit’te bir güzellik salonuna vatandaşları rahatsız edecek şekilde broşür dağıttığı için kapatma cezası verildi.

İzmit’te bir güzellik salonuna vatandaşları rahatsız edecek şekilde  broşür dağıttığı için kapatma cezası verildi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, şehir merkezinde bulunan bir  güzellik salonunun  yasak olmasına rağmen cadde ve sokaklarda vatandaşları rahatsız edecek şekilde broşür dağıttığının tespit edildiğini belirterek “ vatandaşların yoğun şikayeti üzerine söz konusu  güzellik salonu önce sözlü olarak uyarıldı. Buna rağmen sokaklarda broşür dağıtmaya devam edince haklarında tutanak tutuldu. Belediye Encümeninin aldığı karar doğrultusunda güzellik salonu bir gün süreyle ticaretten men edildi” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.