Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hacı İhsan Önal vefat etti

Vefat 21.11.2020 - 19:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2258+ kez okundu.
 

Hacı İhsan Önal vefat etti

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve dayanışma Vakfı Başkanı ve Önal Lojistik Şirketi Genel Müdürü Ahmet Önal’ın babası İhsan Önal, yakalandığı Covid nedeniyle hastanede vefat etti

Alınan bilgilere göre İhsan Önal bir süre önce rahatsızlandı ve yapılan testi pozitif çıkınca da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İhsan Önal’dan acı haber bugün geldi ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken hayatını kaybettiği öğrenildi. TÜGVA Körfez Temsilcisi Muhammet Önal’ın, Galatasaray taraftarlar derneği Körfez Şube Başkanı Doğan Önal’ın ve genç iş adamı Şahin Önal’ın da dedesi olan İhsan Önal 3 çocuk babasıydı ve Körfez’de geniş bir kesim tarafından tanınıyordu. İhsan Önal’ın yarın saat 12.00' de  Körfez Mezarlığı’ndan alınarak İlimtepe Asri Mezarlığı'nda  toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Kocaeli Erzurumlular Kültür ve dayanışma Vakfı Başkanı ve Önal Lojistik Şirketi Genel Müdürü Ahmet Önal’ın babası İhsan Önal, yakalandığı Covid nedeniyle hastanede vefat etti

Alınan bilgilere göre İhsan Önal bir süre önce rahatsızlandı ve yapılan testi pozitif çıkınca da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. İhsan Önal’dan acı haber bugün geldi ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken hayatını kaybettiği öğrenildi.

TÜGVA Körfez Temsilcisi Muhammet Önal’ın, Galatasaray taraftarlar derneği Körfez Şube Başkanı Doğan Önal’ın ve genç iş adamı Şahin Önal’ın da dedesi olan İhsan Önal 3 çocuk babasıydı ve Körfez’de geniş bir kesim tarafından tanınıyordu.

İhsan Önal’ın yarın saat 12.00' de  Körfez Mezarlığı’ndan alınarak İlimtepe Asri Mezarlığı'nda  toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.