Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Halil Vehbi Yenice'nin acı kaybı

Vefat 13.05.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2795+ kez okundu.
 

Halil Vehbi Yenice'nin acı kaybı

Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin amcası Kasım Yenice vefat etti

Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin İzmit İstiklal Caddesi esnaflarından olan 89 yaşındaki amcası Kasım Yenice, hayatını kaybetti. Kasım Yenice’nin cenazesi bugün saat 12.00’de Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin amcası Kasım Yenice vefat etti

Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice’nin İzmit İstiklal Caddesi esnaflarından olan 89 yaşındaki amcası Kasım Yenice, hayatını kaybetti.

Kasım Yenice’nin cenazesi bugün saat 12.00’de Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.