Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hamza Bebek yardım bekliyor

SAĞLIK 03.11.2020 - 23:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2884+ kez okundu.
 

Hamza Bebek yardım bekliyor

Ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip 1 hastası Hamza bebek, yardım bekliyor. 20 aylık Hamza bebeğin dermanı ise Amerika’da. Hamza bebeğin hayata tutunması için ise sadece 4 ayı kaldı…

Ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip 1 hastası Hamza bebek, yardım bekliyor. 20 aylık Hamza bebeğin dermanı ise Amerika’da. Hamza bebeğin hayata tutunması için ise sadece 4 ayı kaldı… Talihsiz bir hastalıkla boğuşan 20 aylık Hamza Abuljoud, yaşama tutunmak için destek bekliyor. Henüz 2 aylıkken ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulan ve şu an Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın SMA’llı çocuklar için yurt dışından 125 bin dolar ödeyerek getirttiği, 4 ayda bir omurilikten verilen ilaçla yaşamaya çalışan Hamza bebeğin durumu giderek ağırlaşıyor. 6 aylıkken yoğun bakıma kaldırılan, 2 kez kalbi duran, 2 aylık yoğun bakım sürecinden sonra destekleyici solunum cihazıyla yaşamaya başlayan Hamza bebek ölümün pençesinde. DERMANI AMERİKA’DA Omurilikten verilen ilacın artık fayda etmediği Hamza bebeğin daha kapsamlı bir gen tedavisine ihtiyacı var. Minik Hamza’nın dermanı ise Amerika’da uygulanan ve 2.4 milyon dolar tutarındaki Zolgensma adlı gen tedavisinde. Aslen Medineli olan, Hamza’nın tedavisi için Türkiye’ye gelen ancak çocuklarına bakabilmek için çalışmayan, hayatlarını da Medine’deki ailelerinin gönderdiği parayla idame ettirmeye çalışan Şeyma-Raif Abuljoud çifti, Hamza bebeğin tedavisi için hayırseverlerden yardım bekliyor. ÖLÜME YAKLAŞIYOR Zamanın aleyhine işlediği Hamza bebek, kasları eridiği için nefes alamıyor, yutkunamıyor, yemek yiyemiyor. Karnından takılan tüple sadece mamayla beslenen Hamza bebek, her geçen gün ölüme yaklaşıyor! Bir an önce Amerika’da gen tedavisine başlaması gereken Hamza Bebek için bir araya gelen bir grup İzmitlli gönüllü, yardım kampanyası başlattı. Daha önce SMA’lı Ada bebek için bağış toplayan ve Ada bebeğin yaşama tutunmasını sağlayan İzmitli gönüllüler, şimdi de Hamza bebeğin yeniden nefes alması için kolları sıvadı. 4 AYI KALDI 2 yaşına girmeden gen tedavisine başlaması gereken minik Hamza’nın sadece 4 ayı kaldı. Hamza bebeğin yaşama tutunması için bir hesap açıldı ve hayırseverlerin yardımı bekleniyor. Başlatılan kampanyaya destek bekleniyor. HAMZA’YA NEFES OL ‘Haydi Sende Hamza’ya Nefes Ol!’ adıyla başlayan kampanya için  KuveytTürk Bankası’nda anne Şeyma Abuljoud adına bir hesap açıldı. IBAN numarası: TR30 0020 5000 0966 7265 5000 01 olan hesaba para yatırmak isteyen hayırseverlerin açıklama kısmına ‘Hamzaya nefes’ yazması yeterli olacak.    
Ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip 1 hastası Hamza bebek, yardım bekliyor. 20 aylık Hamza bebeğin dermanı ise Amerika’da. Hamza bebeğin hayata tutunması için ise sadece 4 ayı kaldı…

Ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip 1 hastası Hamza bebek, yardım bekliyor. 20 aylık Hamza bebeğin dermanı ise Amerika’da. Hamza bebeğin hayata tutunması için ise sadece 4 ayı kaldı…

Talihsiz bir hastalıkla boğuşan 20 aylık Hamza Abuljoud, yaşama tutunmak için destek bekliyor. Henüz 2 aylıkken ölümcül bir kas hastalığı olan SMA Tip 1 hastalığı teşhisi konulan ve şu an Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’nın SMA’llı çocuklar için yurt dışından 125 bin dolar ödeyerek getirttiği, 4 ayda bir omurilikten verilen ilaçla yaşamaya çalışan Hamza bebeğin durumu giderek ağırlaşıyor. 6 aylıkken yoğun bakıma kaldırılan, 2 kez kalbi duran, 2 aylık yoğun bakım sürecinden sonra destekleyici solunum cihazıyla yaşamaya başlayan Hamza bebek ölümün pençesinde.

DERMANI AMERİKA’DA

Omurilikten verilen ilacın artık fayda etmediği Hamza bebeğin daha kapsamlı bir gen tedavisine ihtiyacı var. Minik Hamza’nın dermanı ise Amerika’da uygulanan ve 2.4 milyon dolar tutarındaki Zolgensma adlı gen tedavisinde. Aslen Medineli olan, Hamza’nın tedavisi için Türkiye’ye gelen ancak çocuklarına bakabilmek için çalışmayan, hayatlarını da Medine’deki ailelerinin gönderdiği parayla idame ettirmeye çalışan Şeyma-Raif Abuljoud çifti, Hamza bebeğin tedavisi için hayırseverlerden yardım bekliyor.

ÖLÜME YAKLAŞIYOR

Zamanın aleyhine işlediği Hamza bebek, kasları eridiği için nefes alamıyor, yutkunamıyor, yemek yiyemiyor. Karnından takılan tüple sadece mamayla beslenen Hamza bebek, her geçen gün ölüme yaklaşıyor! Bir an önce Amerika’da gen tedavisine başlaması gereken Hamza Bebek için bir araya gelen bir grup İzmitlli gönüllü, yardım kampanyası başlattı. Daha önce SMA’lı Ada bebek için bağış toplayan ve Ada bebeğin yaşama tutunmasını sağlayan İzmitli gönüllüler, şimdi de Hamza bebeğin yeniden nefes alması için kolları sıvadı.

4 AYI KALDI

2 yaşına girmeden gen tedavisine başlaması gereken minik Hamza’nın sadece 4 ayı kaldı. Hamza bebeğin yaşama tutunması için bir hesap açıldı ve hayırseverlerin yardımı bekleniyor. Başlatılan kampanyaya destek bekleniyor.

HAMZA’YA NEFES OL

‘Haydi Sende Hamza’ya Nefes Ol!’ adıyla başlayan kampanya için  KuveytTürk Bankası’nda anne Şeyma Abuljoud adına bir hesap açıldı.

IBAN numarası: TR30 0020 5000 0966 7265 5000 01 olan hesaba para yatırmak isteyen hayırseverlerin açıklama kısmına ‘Hamzaya nefes’ yazması yeterli olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.