Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turan Yıldız yaşamını yitirdi

Vefat 22.03.2020 - 20:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2601+ kez okundu.
 

Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Turan Yıldız yaşamını yitirdi

Türk Harb - İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turan Yıldız, geçirdiği kalp krizi soncu yaşamını yitirdi.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı olan Turan Yıldız, Gölcük Kavaklı Mahallesinde bulunan evinde bir anda fenalaştı.Yıldız için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. KESİN NEDENİ İNCELENECEK Eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Yıldız’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ölümün şüpheli bulunması nedeniyle olay yerine gelen polis ekipleri evde detaylı incelemelerde bulundu. Yıldız’ın cenazesi, evde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yıldız’ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tahmin edilirken kesin ölüm nedeni yapılacak olan inceleme işlemlerinin ardından netlik kazanacak.
Türk Harb - İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turan Yıldız, geçirdiği kalp krizi soncu yaşamını yitirdi.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı olan Turan Yıldız, Gölcük Kavaklı Mahallesinde bulunan evinde bir anda fenalaştı.Yıldız için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

KESİN NEDENİ İNCELENECEK

Eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Yıldız’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ölümün şüpheli bulunması nedeniyle olay yerine gelen polis ekipleri evde detaylı incelemelerde bulundu. Yıldız’ın cenazesi, evde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Yıldız’ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tahmin edilirken kesin ölüm nedeni yapılacak olan inceleme işlemlerinin ardından netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.