Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hasan Bayrak, Siyaset kanınıza mı işledi ?

SİYASET 29.01.2020 - 23:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3120+ kez okundu.
 

Hasan Bayrak, Siyaset kanınıza mı işledi ?

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a bu defa da kan bağışı kampanyasından tepki geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a bu defa da kan bağışı kampanyasından tepki geldi. Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde sonrasında başlatılan yardım kampanyalarına Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’da destek vermiş, Belediye Başkanı Kocaman’ın girişimleri ve Kartepeli iş adamlarının desteğiyle temin edilen elektrikli ısıtıcılar Elazığ’a gönderilmişti. Elektrikli ısıtıcıların AFAD’a teslim töreninde sadece AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın yer almasına CHP Gurubundan sert tepki gelmiş CHP Gurup Sözcüsü Hasan Bayrak, Başkan Kocaman’a “Rozetleri çıkarmadık mı halen başkan?” diye sormuştu. KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BİLE SİYASET KARIŞTI Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a bu defa da Kartepe Belediyesi’nin Kızılay işbirliğiyle belediye binasında başlattığı kan bağışı kampanyası için tepki geldi. Dün Kartepe Belediyesi hizmet binası içerisinde kurulan mobil merkezde belediye personeli gereken formları doldurup, muayene olduktan sonra kan bağışında bulundular. Ancak düzenlenen kampanya da Başkan Kocaman’ın yanında yine sadece AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz vardı. Bu durum CHP Gurubundan yine tepki gördü, kan bağışı kampanyasına bile siyaset karıştırıldı denildi.  BU DURUM SORDUĞUMUZ SORUNUN CEVABINI VERİYOR Kartepe Belediyesi’nin Elazığ için yardım kampanyasında, İktidarın temsilcisi ilçe başkanının orada olması ve bunun siyasi malzeme olarak kullanılmasının bizleri üzdüğünü söyleyerek tepkimizi dile getirmemizin üzerinden bir gün geçmeden yine Kartepe Belediyesi olarak başlatılan kan bağışı kampanyasında da aynı durumla karşılaştık diyen CHP Gurup Sözcüsü Hasan Bayrak, “Bu durum bize sorduğumuz “Rozetleri çıkarmadık mı halen başkan?” sorusunun cevabını veriyor” dedi. TEPKİMİZ YARDIM ADI ALTINDA YAPILAN SİYASİ RANTA Bayrak devamında; Şunun altını çizerek belirtmek istiyorum ki yapılan yardımları elbette takdirle karşılıyoruz bizim tepkimiz yardım adı altında yapılan siyasi rantadır. Belediyenin böyle bir kampanya başlattığından haberimiz yok. Başkan Kocaman, Kartepe Belediyesi olarak eğer böyle bir yardım kampanyası yapıyor ise bizler de meclis üyeleri olarak orada olmalı ve destek vermeliydik. Ancak görüyoruz ki kan bağışı kampanyasına bile siyaset karıştırılmış. Sayın Başkan siyaset kanınıza mı işledi? “ ifadelerini kullandı.
Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a bu defa da kan bağışı kampanyasından tepki geldi.

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a bu defa da kan bağışı kampanyasından tepki geldi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde sonrasında başlatılan yardım kampanyalarına Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’da destek vermiş, Belediye Başkanı Kocaman’ın girişimleri ve Kartepeli iş adamlarının desteğiyle temin edilen elektrikli ısıtıcılar Elazığ’a gönderilmişti. Elektrikli ısıtıcıların AFAD’a teslim töreninde sadece AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın yer almasına CHP Gurubundan sert tepki gelmiş CHP Gurup Sözcüsü Hasan Bayrak, Başkan Kocaman’a “Rozetleri çıkarmadık mı halen başkan?” diye sormuştu.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BİLE SİYASET KARIŞTI

Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman’a bu defa da Kartepe Belediyesi’nin Kızılay işbirliğiyle belediye binasında başlattığı kan bağışı kampanyası için tepki geldi. Dün Kartepe Belediyesi hizmet binası içerisinde kurulan mobil merkezde belediye personeli gereken formları doldurup, muayene olduktan sonra kan bağışında bulundular. Ancak düzenlenen kampanya da Başkan Kocaman’ın yanında yine sadece AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz vardı. Bu durum CHP Gurubundan yine tepki gördü, kan bağışı kampanyasına bile siyaset karıştırıldı denildi. 

BU DURUM SORDUĞUMUZ SORUNUN CEVABINI VERİYOR

Kartepe Belediyesi’nin Elazığ için yardım kampanyasında, İktidarın temsilcisi ilçe başkanının orada olması ve bunun siyasi malzeme olarak kullanılmasının bizleri üzdüğünü söyleyerek tepkimizi dile getirmemizin üzerinden bir gün geçmeden yine Kartepe Belediyesi olarak başlatılan kan bağışı kampanyasında da aynı durumla karşılaştık diyen CHP Gurup Sözcüsü Hasan Bayrak, “Bu durum bize sorduğumuz “Rozetleri çıkarmadık mı halen başkan?” sorusunun cevabını veriyor” dedi.

TEPKİMİZ YARDIM ADI ALTINDA YAPILAN SİYASİ RANTA

Bayrak devamında; Şunun altını çizerek belirtmek istiyorum ki yapılan yardımları elbette takdirle karşılıyoruz bizim tepkimiz yardım adı altında yapılan siyasi rantadır. Belediyenin böyle bir kampanya başlattığından haberimiz yok. Başkan Kocaman, Kartepe Belediyesi olarak eğer böyle bir yardım kampanyası yapıyor ise bizler de meclis üyeleri olarak orada olmalı ve destek vermeliydik. Ancak görüyoruz ki kan bağışı kampanyasına bile siyaset karıştırılmış. Sayın Başkan siyaset kanınıza mı işledi? “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.