Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hasrettin Hoca Parkı yenileniyor

GÜNDEM 13.06.2019 - 23:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1895+ kez okundu.
 

Hasrettin Hoca Parkı yenileniyor

Körfez Belediyesi, kısa süre önce kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilen Kirazlıyalı’daki Nasrettin Hoca Parkı’nda yenileme çalışması başlattı

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde bulunan Nasrettin Hoca Çocuk Parkı içerisindeki oyun grupları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yakılarak zarar görmüş, kullanılmaz hale gelmişti. Körfez Belediyesi ekipleri de parktaki oyun grubunun yenilenmesi için hemen çalışma başlattı. Plastik olan oyun gruplarının zarar gören kısımları tamamen söküldü.  SÖKÜLDÜ VE YENİLENDİ Körfez Belediyesi yetkilileri, vatandaşları daha duyarlı olmaya davet ederek, “Çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğlenebilmesi adına parktaki oyun gruplarının tamamı sökülecek ve yenilenecek. Vatandaşlarımızdan sadece çocuklarımızın eğlence alanı olan parkların daha güvenli ve sağlıklı olması adına duyarlı olmalarını istiyoruz” denildi.  
Körfez Belediyesi, kısa süre önce kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verilen Kirazlıyalı’daki Nasrettin Hoca Parkı’nda yenileme çalışması başlattı

Körfez Kirazlıyalı Mahallesi’nde bulunan Nasrettin Hoca Çocuk Parkı içerisindeki oyun grupları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından yakılarak zarar görmüş, kullanılmaz hale gelmişti. Körfez Belediyesi ekipleri de parktaki oyun grubunun yenilenmesi için hemen çalışma başlattı. Plastik olan oyun gruplarının zarar gören kısımları tamamen söküldü.

 SÖKÜLDÜ VE YENİLENDİ

Körfez Belediyesi yetkilileri, vatandaşları daha duyarlı olmaya davet ederek, “Çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğlenebilmesi adına parktaki oyun gruplarının tamamı sökülecek ve yenilenecek. Vatandaşlarımızdan sadece çocuklarımızın eğlence alanı olan parkların daha güvenli ve sağlıklı olması adına duyarlı olmalarını istiyoruz” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.