Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hasta Nakil Hizmeti bayramda da görev başında

SAĞLIK 31.07.2020 - 21:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2278+ kez okundu.
 

Hasta Nakil Hizmeti bayramda da görev başında

Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulansları Kurban Bayramı süresince görev yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Hasta Nakil Hizmetleri karda kışta zorlu günlerde olduğu gibi mutlu günlerde de görev başında olacak. Ocak ayından itibaren bu güne kadar 30 bin 909 kişiye hizmet veren Hasta Nakil Hizmeti yaklaşan Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımız için görev başında olacak. TAM DONANIMLI AMBULANSLAR Vatandaşların Kurban Bayramı’nda olası bir sağlık problemi yaşadıklarında kendilerini hastanelere ulaştırmak için Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Hasta Nakil Ambulansları tam donanımlarıyla hazır bulunacak. Kurban Bayramı tatilinde Büyükşehir Hasta Nakil Ambulansları vatandaşların olası hastane nakillerinde görev yapacak. 30 BİN 909 KİŞİYE HİZMET VERİLDİ Son 7 ay içerisinde Hasta Nakil Hizmeti için il içinde taşınan hasta sayısı 30 bin 909 olurken il dışına 700 hasta nakil edildi. Trafik kazası, yerinde müdahale, değerlendirme ek görevler ile birlikte 7 ay süresince toplam 30 bin 909 kişiye hizmet verildi. 153 NUMARALI ÇAĞRI MERKEZİNDEN ULAŞILABİLİR Bayramda vatandaşlarımız için teyakkuzda olacak olan Hasta Nakil Ambulanslarına 153 numaralı merkezden kolayca ulaşılabilecek. ...
Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulansları Kurban Bayramı süresince görev yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Hasta Nakil Hizmetleri karda kışta zorlu günlerde olduğu gibi mutlu günlerde de görev başında olacak. Ocak ayından itibaren bu güne kadar 30 bin 909 kişiye hizmet veren Hasta Nakil Hizmeti yaklaşan Kurban Bayramı’nda da vatandaşlarımız için görev başında olacak.

TAM DONANIMLI AMBULANSLAR

Vatandaşların Kurban Bayramı’nda olası bir sağlık problemi yaşadıklarında kendilerini hastanelere ulaştırmak için Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Hasta Nakil Ambulansları tam donanımlarıyla hazır bulunacak. Kurban Bayramı tatilinde Büyükşehir Hasta Nakil Ambulansları vatandaşların olası hastane nakillerinde görev yapacak.

30 BİN 909 KİŞİYE HİZMET VERİLDİ

Son 7 ay içerisinde Hasta Nakil Hizmeti için il içinde taşınan hasta sayısı 30 bin 909 olurken il dışına 700 hasta nakil edildi. Trafik kazası, yerinde müdahale, değerlendirme ek görevler ile birlikte 7 ay süresince toplam 30 bin 909 kişiye hizmet verildi.

153 NUMARALI ÇAĞRI MERKEZİNDEN ULAŞILABİLİR

Bayramda vatandaşlarımız için teyakkuzda olacak olan Hasta Nakil Ambulanslarına 153 numaralı merkezden kolayca ulaşılabilecek.

...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.