Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Havuza atlarken öldü

Vefat 14.09.2020 - 14:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1602+ kez okundu.
 

Havuza atlarken öldü

Körfez’de yaşayan tatil için Antalya'da giden Yaşar Alp Arslan havuza girerken kafasını yere vurarak yaşamını yitirdi.

Körfez Yukarı Hereke'de ikamet eden 41 yaşındaki Yaşar Alp Arslan, Antalya’da serinlemek için atladığı havuz kenarına kafasını vurdu. Çarpmanın etkisiyle boynu kırılan Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arslan'nın Almanya'da yaşadığı ve Türkiye'ye tatile geldiği öğrenildi.  Vefat haberi Yukarı Hereke'de ki yakınlarını üzüntüye boğdu. İki çocuk babası Arslan’ın Cenazesi bugün saat 16:00 da Körfez İlimtepe mezarlığında toprağa verilecek.
Körfez’de yaşayan tatil için Antalya'da giden Yaşar Alp Arslan havuza girerken kafasını yere vurarak yaşamını yitirdi.

Körfez Yukarı Hereke'de ikamet eden 41 yaşındaki Yaşar Alp ArslanAntalya’da serinlemek için atladığı havuz kenarına kafasını vurdu. Çarpmanın etkisiyle boynu kırılan Arslan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arslan'nın Almanya'da yaşadığı ve Türkiye'ye tatile geldiği öğrenildi. 

Vefat haberi Yukarı Hereke'de ki yakınlarını üzüntüye boğdu. İki çocuk babası Arslan’ın Cenazesi bugün saat 16:00 da Körfez İlimtepe mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.