Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hayata Dönüş’te iftarlı motivasyon

YAŞAM 06.06.2018 - 13:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1964+ kez okundu.
 

Hayata Dönüş’te iftarlı motivasyon

Sekapark sahilinde düzenlenen ve tamamen ev yapımı yemeklerden oluşan bir iftar programı gerçekleştiren Hayata Dönüş Derneği, güzel ve renkli bir akşama ev sahipliği yaptı.

Sekapark sahilinde düzenlenen ve tamamen ev yapımı yemeklerden oluşan bir iftar programı gerçekleştiren Hayata Dönüş Derneği, güzel ve renkli bir akşama ev sahipliği yaptı. Yeni projelerin de görüşüldüğü iftarda dernek üye ve gönüllüleri Ramazan sonrası için motivasyon kazandı Hayata Dönüş Derneği tarafından Sekapark’ta iftar düzenlendi. Dernek Başkanı Nezahat Erok ve yönetimi tarafından organize edilen iftar programı HAYÖD üyeleri ve gönüllülerini bir araya getirdi. Açık havada, çimlerin üzerinde gerçekleşen iftarda Aynı Gökyüzü Altındayız ekibindeki gençler de yer aldı. HAYÖD’lülerin evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyeceklerle deniz manzarasına karşı kurulan sofralar, ekip üyelerinin ve gönüllülerinin birlik ve beraberliğini pekiştirmeye vesile oldu. YENİ PROJELER KONUŞULDU Derneğin çeşitli aktivitelerinde yoğun bir şekilde çalışan dernek üyeleri ve AGA ekibindeki gençler güzel bir akşam geçirdi. İftarın ardından bisiklet turu ve futbol müsabakalarının da yapıldığı programda ilerleyen saatlerde ise müzik dinletisiyle ortam daha da neşelendi. Sahura kadar devam eden programa katılanlar bol bol sohbet ederek, derneğin önümüzdeki günlerde yapacağı yeni projeleri ve atılımları da ele aldı. İFTAR SIRASINDA SİTE SÜRPRİZİ İftarın sürdüğü dakikalarda HAYÖD’ün Basın ve Bilişim Birimi gönüllüleri tarafından üzerinde bir süredir çalışılan yeni web sitesi www.hayatadonusdernegi.org yayına açılarak dernek üyelerine sürpriz yapıldı. HAYÖD Başkanı Nezahat Erok ve Başkan Yardımcısı Sevinç Korkmaz, tüm çalışmalarda ve projelerde canla başla çalışan, ekip ruhuna inanan tüm dernek üyelerine, gönüllülerine ve üniversiteli gençlerden oluşan AGA ekibine teşekkür etti. Amaçlarının insanlığa hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Erok, her geçen gün büyüyen ve emekle güçlenen derneğin önümüzdeki süreçte yeni atılımlarla kent ve ülke kamuoyunun karşısında olmaya devam edeceğini dile getirdi.
Sekapark sahilinde düzenlenen ve tamamen ev yapımı yemeklerden oluşan bir iftar programı gerçekleştiren Hayata Dönüş Derneği, güzel ve renkli bir akşama ev sahipliği yaptı.

Sekapark sahilinde düzenlenen ve tamamen ev yapımı yemeklerden oluşan bir iftar programı gerçekleştiren Hayata Dönüş Derneği, güzel ve renkli bir akşama ev sahipliği yaptı. Yeni projelerin de görüşüldüğü iftarda dernek üye ve gönüllüleri Ramazan sonrası için motivasyon kazandı

Hayata Dönüş Derneği tarafından Sekapark’ta iftar düzenlendi. Dernek Başkanı Nezahat Erok ve yönetimi tarafından organize edilen iftar programı HAYÖD üyeleri ve gönüllülerini bir araya getirdi. Açık havada, çimlerin üzerinde gerçekleşen iftarda Aynı Gökyüzü Altındayız ekibindeki gençler de yer aldı. HAYÖD’lülerin evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyeceklerle deniz manzarasına karşı kurulan sofralar, ekip üyelerinin ve gönüllülerinin birlik ve beraberliğini pekiştirmeye vesile oldu.

YENİ PROJELER KONUŞULDU

Derneğin çeşitli aktivitelerinde yoğun bir şekilde çalışan dernek üyeleri ve AGA ekibindeki gençler güzel bir akşam geçirdi. İftarın ardından bisiklet turu ve futbol müsabakalarının da yapıldığı programda ilerleyen saatlerde ise müzik dinletisiyle ortam daha da neşelendi. Sahura kadar devam eden programa katılanlar bol bol sohbet ederek, derneğin önümüzdeki günlerde yapacağı yeni projeleri ve atılımları da ele aldı.

İFTAR SIRASINDA SİTE SÜRPRİZİ

İftarın sürdüğü dakikalarda HAYÖD’ün Basın ve Bilişim Birimi gönüllüleri tarafından üzerinde bir süredir çalışılan yeni web sitesi www.hayatadonusdernegi.org yayına açılarak dernek üyelerine sürpriz yapıldı. HAYÖD Başkanı Nezahat Erok ve Başkan Yardımcısı Sevinç Korkmaz, tüm çalışmalarda ve projelerde canla başla çalışan, ekip ruhuna inanan tüm dernek üyelerine, gönüllülerine ve üniversiteli gençlerden oluşan AGA ekibine teşekkür etti. Amaçlarının insanlığa hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Erok, her geçen gün büyüyen ve emekle güçlenen derneğin önümüzdeki süreçte yeni atılımlarla kent ve ülke kamuoyunun karşısında olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.