Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hereke’de metruk bina yıkımı

GÜNDEM 19.06.2018 - 12:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2192+ kez okundu.
 

Hereke’de metruk bina yıkımı

Körfez Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşlardan gelen taleplere cevap veriyor. Ekipler Hereke’de merdiven, TOKİ Konutları’nda ise basket sahası yaptı

Körfez Belediyesi, ilçeye değer katan projeleri tek tek hayata geçirirken, vatandaşlardan gelen talepleri de kısa sürede yerine getiriyor. Son olarak Hereke Vadi Sokak’ta oturanlar, yapılan istinat duvarı sonrasında belediyeden merdiven talebinde bulunmuştu. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede taleple ilgili çalışma başlattı. TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ Vatandaşların talepleri doğrultusunda bölgeye demir merdiven yapılırken, Toki 2. Etap sakinlerinin de basket sahası talebi, yerine getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merdiven ve basket sahası talebi sonrası çalışmalarına hız verirken, vatandaşlar Körfez Belediyesi’ne çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Körfez Belediyesi, insan odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşlardan gelen taleplere cevap veriyor. Ekipler Hereke’de merdiven, TOKİ Konutları’nda ise basket sahası yaptı

Körfez Belediyesi, ilçeye değer katan projeleri tek tek hayata geçirirken, vatandaşlardan gelen talepleri de kısa sürede yerine getiriyor. Son olarak Hereke Vadi Sokak’ta oturanlar, yapılan istinat duvarı sonrasında belediyeden merdiven talebinde bulunmuştu. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede taleple ilgili çalışma başlattı.

TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ

Vatandaşların talepleri doğrultusunda bölgeye demir merdiven yapılırken, Toki 2. Etap sakinlerinin de basket sahası talebi, yerine getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merdiven ve basket sahası talebi sonrası çalışmalarına hız verirken, vatandaşlar Körfez Belediyesi’ne çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.