Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hereke’de zincirleme kaza

GÜNDEM 22.07.2018 - 14:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2641+ kez okundu.
 

Hereke’de zincirleme kaza

TEM otoyolu Hereke mevkiinde İstanbul şeridinde meydana gelen trafik kazasında 5 araç birbirine girdi kazada bir tır sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye yardımıyla çıkartılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alınan bilgiye ve iddialara göre Ramazan Kayacık idaresindeki 26 EJ 234 plakalı tır önündeki bir otomobilin sıkıştırmasına Kaçarken arkasından gelmekte olan Kemal t. yönetimindeki 41 NF  304 plakalı tır ile Fahri Sendinç idaresindeki 34 BM 46 67 plakalı minibüs çarpıştı Bu sırada arkadan gelmekte olan Mehmet Ali Kaçmaz yönetimindeki 34 Zh 03 47 plakalı otomobiliyle Nevzat Duman idaresindeki 41 FM 831 plakalı yolcu otobüsü de zincirleme kazaya karıştı. Kaza sonrasında otoyol bir anda Can pazarında dönerken tır içinde sıkışan sürücü Kemal t.  diğer araç sürücüleri ve olay yerine gelen itfaiyenin yardımıyla istersen ara ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi kaza nedeniyle Sen orta yolu uzun süre trafiği tıkandı. Kazanın bir diğer bölümünde ise tırla çarpışan minibüsün bir başka tır tarafından çekilmesi sırasında yol kenarında park eden 34 PV 0973 plakalı Kara Yolları aracına çarpması oldu direksiyon lütfen maçı sonrasında meydana gelen kazada karayolların aracı da hasar gördü.
TEM otoyolu Hereke mevkiinde İstanbul şeridinde meydana gelen trafik kazasında 5 araç birbirine girdi kazada bir tır sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye yardımıyla çıkartılarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alınan bilgiye ve iddialara göre Ramazan Kayacık idaresindeki 26 EJ 234 plakalı tır önündeki bir otomobilin sıkıştırmasına Kaçarken arkasından gelmekte olan Kemal t. yönetimindeki 41 NF  304 plakalı tır ile Fahri Sendinç idaresindeki 34 BM 46 67 plakalı minibüs çarpıştı Bu sırada arkadan gelmekte olan Mehmet Ali Kaçmaz yönetimindeki 34 Zh 03 47 plakalı otomobiliyle Nevzat Duman idaresindeki 41 FM 831 plakalı yolcu otobüsü de zincirleme kazaya karıştı.

Kaza sonrasında otoyol bir anda Can pazarında dönerken tır içinde sıkışan sürücü Kemal t.  diğer araç sürücüleri ve olay yerine gelen itfaiyenin yardımıyla istersen ara ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi kaza nedeniyle Sen orta yolu uzun süre trafiği tıkandı.

Kazanın bir diğer bölümünde ise tırla çarpışan minibüsün bir başka tır tarafından çekilmesi sırasında yol kenarında park eden 34 PV 0973 plakalı Kara Yolları aracına çarpması oldu direksiyon lütfen maçı sonrasında meydana gelen kazada karayolların aracı da hasar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.