Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Heyelan nedeni ile bozulan yola anında müdahale

GÜNDEM 24.08.2020 - 11:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2184+ kez okundu.
 

Heyelan nedeni ile bozulan yola anında müdahale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Derince Tahtalı Mahallesi Balkancılar’da oluşan heyelan nedeni ile bozulan yolda onarım çalışması gerçekleştiriyor

Belirlenen takvim içerisinde her yıl ulaşım projelerini vatandaşların hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal nedenlerden dolayı bozulan yollara da anında müdahale ediyor. Bu doğrultuda Derince İlçesi Tahtalı Mahallesi Balkancılar yolunun 80 metrelik kısmında heyelan nedeni ile bozulmalar meydana geldi. Heyelan sonrası hemen harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yolun bozulan kısmında onarım çalışmalarına başladı. BOZULAN KISIMLAR KAZILDI Çalışma kapsamında heyelan sonucu yolun bozulan kısımları iş makineleriyle kazıldı. Kazı sonrası yola yeni zemin malzemeleri serilerek, zemin iyileştirme çalışması tamamlandı. ASFALT SERİMİ YAPILACAK Kısa süre içerisinde yoldaki bozulmayı ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, zemin iyileştirme çalışması sonrasında asfalt serimi gerçekleştirecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları kapsamında, il genelindeki birçok noktada bu kapsamda çalışma gerçekleştiriyor. VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR Bölgede yaşayan vatandaşlar Büyükşehir ekiplerinin olayın gerçeklemesinin ardından yolda çalışma başlattıklarının altını çizdi. Bölge sakinleri heyelan nedeni ile bozulan yollarına kısa sürede müdahale eden Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Derince Tahtalı Mahallesi Balkancılar’da oluşan heyelan nedeni ile bozulan yolda onarım çalışması gerçekleştiriyor

Belirlenen takvim içerisinde her yıl ulaşım projelerini vatandaşların hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, doğal nedenlerden dolayı bozulan yollara da anında müdahale ediyor. Bu doğrultuda Derince İlçesi Tahtalı Mahallesi Balkancılar yolunun 80 metrelik kısmında heyelan nedeni ile bozulmalar meydana geldi. Heyelan sonrası hemen harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yolun bozulan kısmında onarım çalışmalarına başladı.

BOZULAN KISIMLAR KAZILDI

Çalışma kapsamında heyelan sonucu yolun bozulan kısımları iş makineleriyle kazıldı. Kazı sonrası yola yeni zemin malzemeleri serilerek, zemin iyileştirme çalışması tamamlandı.

ASFALT SERİMİ YAPILACAK

Kısa süre içerisinde yoldaki bozulmayı ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, zemin iyileştirme çalışması sonrasında asfalt serimi gerçekleştirecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları kapsamında, il genelindeki birçok noktada bu kapsamda çalışma gerçekleştiriyor.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Bölgede yaşayan vatandaşlar Büyükşehir ekiplerinin olayın gerçeklemesinin ardından yolda çalışma başlattıklarının altını çizdi. Bölge sakinleri heyelan nedeni ile bozulan yollarına kısa sürede müdahale eden Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.