Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Hikmet Aydın, “Bu faiz girdabından Kurtulmalıyız”

SİYASET 02.12.2020 - 22:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1999+ kez okundu.
 

Hikmet Aydın, “Bu faiz girdabından Kurtulmalıyız”

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı Hikmet Aydın, Körfez Belediyesi Aralık ayı meclisini değerlendirdiği açıklamasında, borç içinde olan Yarpaş’ın ve belediyenin diğer borçlu şirketleri nedeniyle bir yılda 5.5 milyon lira yalnızca faize ödeme yapacağını belirtti.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı Hikmet Aydın, Körfez Belediyesi Aralık ayı meclisini değerlendirdiği açıklamasında, borç içinde olan Yarpaş’ın ve belediyenin diğer borçlu şirketleri nedeniyle bir yılda 5.5 milyon lira yalnızca faize ödeme yapacağını belirtti. Aydın, faiz girdabından hem belediye hem de fertler olarak bir an önce kurtulmak gerektiğini belirterek, “Erkan Uygun’un ısrarlı takibi sonrasında Yarpaş’ta ki huzur hakları yanlışından dönüldü, bunun için hem Uygun’a, hem de Söğüt’e teşekkür ediyoruz” dedi. Meclis toplantısını takip ederek değerlendirme yapan Hikmet Aydın açıklamasında, “ Öncelikle bildiğimiz covid-19’a yakalanan Başkan Yardımcısı Faruk Denli Bey'e belediye meclis üyesi Mehmet Candemir Bey'e ve tüm hastalarımıza Allah'tan şifalar diliyorum.  Belediye Meclis gündemini değerlendirmeden önce birkaç konuya temas etmek istiyorum; Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi Erkan Uygun Bey’in ısrarlı takibi ile gündemde tutması neticesinde YarPaş A.Ş’deki yönetici sayısı 5 ten 1 e düştü. Bu konuda ısrarlı takibi ile Erkan Uygun Bey’e yanlış uygulamadan dönen Belediye Başkanı Şener Söğüt Bey'e teşekkür ediyoruz. Kıymetli Körfezliler YarPaş A.Ş.'nin yaklaşık olarak borcu 100 milyon TL YarPaş’ın anapara borcu ise 30 milyon TL faiz işte böyle bir beladır. Faiz sömürücü kapitalist sistemin en masrafsız en zalimane kazanç kapısıdır. Faiz Allah ve Rasulün’e savaş açmaktır. Körfez Belediyesi’nin bu yılki faiz ödemesi beş buçuk milyon tl dir. Bu faiz girdabından mutlaka hem fert olarak hem kurumlar olarak kurtulmalıyız. Aralık ayı meclis gündemini kısaca değerlendirecek olursak en önemli gündem maddesi: Körfez Kent merkezi ile ilgili imar plan revizyonu değişikliği idi. Yaklaşık 50 madde olduğu için tek tek değerlendiremeyeceğiz. Âmâ şu bilinsin istiyoruz yapılan imar değişiklikleri, muhalefetin rant endişesi iktidarın kamu yararı düşüncesiyle bazı maddeler oybirliği bazı maddeler oy çokluğu ile meclisten geçti. Gündem dışı tüm siyasi partilerin vermiş olduğu ortak önerge oy birliği ile gündeme alındı. Gündeme alınan önerge ile pandemi sürecinde kapatılan veya sınırlama getirilen esnafa bir kereye mahsus 1000 TL değerinde aynı yardım yapılması oybirliğiyle kabul edildi.Ancak biz Saadet Partisi olarak içerisinde bulunduğumuz şartları göz önüne alarak yetkililere sesleniyoruz. Lütfen esnafa yapılacak yardım için Mahalle bakkalımızda, Mahalle esnafından alışveriş yapın veya alışveriş kartı vereceksiniz Mahalle bakkalından, Mahalle esnafından alışveriş yapılacak şekilde düşünün. Bir taş ile iki kuş vurmuş olursunuz.  Kazanan işte o zaman gerçekten Körfez halkı olur” dedi.  
Saadet Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı Hikmet Aydın, Körfez Belediyesi Aralık ayı meclisini değerlendirdiği açıklamasında, borç içinde olan Yarpaş’ın ve belediyenin diğer borçlu şirketleri nedeniyle bir yılda 5.5 milyon lira yalnızca faize ödeme yapacağını belirtti.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı Hikmet Aydın, Körfez Belediyesi Aralık ayı meclisini değerlendirdiği açıklamasında, borç içinde olan Yarpaş’ın ve belediyenin diğer borçlu şirketleri nedeniyle bir yılda 5.5 milyon lira yalnızca faize ödeme yapacağını belirtti.

Aydın, faiz girdabından hem belediye hem de fertler olarak bir an önce kurtulmak gerektiğini belirterek, “Erkan Uygun’un ısrarlı takibi sonrasında Yarpaş’ta ki huzur hakları yanlışından dönüldü, bunun için hem Uygun’a, hem de Söğüt’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Meclis toplantısını takip ederek değerlendirme yapan Hikmet Aydın açıklamasında, “ Öncelikle bildiğimiz covid-19’a yakalanan Başkan Yardımcısı Faruk Denli Bey'e belediye meclis üyesi Mehmet Candemir Bey'e ve tüm hastalarımıza Allah'tan şifalar diliyorum.

 Belediye Meclis gündemini değerlendirmeden önce birkaç konuya temas etmek istiyorum;

Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi Erkan Uygun Bey’in ısrarlı takibi ile gündemde tutması neticesinde YarPaş A.Ş’deki yönetici sayısı 5 ten 1 e düştü. Bu konuda ısrarlı takibi ile Erkan Uygun Bey’e yanlış uygulamadan dönen Belediye Başkanı Şener Söğüt Bey'e teşekkür ediyoruz. Kıymetli Körfezliler YarPaş A.Ş.'nin yaklaşık olarak borcu 100 milyon TL YarPaş’ın anapara borcu ise 30 milyon TL faiz işte böyle bir beladır. Faiz sömürücü kapitalist sistemin en masrafsız en zalimane kazanç kapısıdır. Faiz Allah ve Rasulün’e savaş açmaktır. Körfez Belediyesi’nin bu yılki faiz ödemesi beş buçuk milyon tl dir. Bu faiz girdabından mutlaka hem fert olarak hem kurumlar olarak kurtulmalıyız.

Aralık ayı meclis gündemini kısaca değerlendirecek olursak en önemli gündem maddesi:

Körfez Kent merkezi ile ilgili imar plan revizyonu değişikliği idi. Yaklaşık 50 madde olduğu için tek tek değerlendiremeyeceğiz. Âmâ şu bilinsin istiyoruz yapılan imar değişiklikleri, muhalefetin rant endişesi iktidarın kamu yararı düşüncesiyle bazı maddeler oybirliği bazı maddeler oy çokluğu ile meclisten geçti.

Gündem dışı tüm siyasi partilerin vermiş olduğu ortak önerge oy birliği ile gündeme alındı. Gündeme alınan önerge ile pandemi sürecinde kapatılan veya sınırlama getirilen esnafa bir kereye mahsus 1000 TL değerinde aynı yardım yapılması oybirliğiyle kabul edildi.Ancak biz Saadet Partisi olarak içerisinde bulunduğumuz şartları göz önüne alarak yetkililere sesleniyoruz. Lütfen esnafa yapılacak yardım için Mahalle bakkalımızda, Mahalle esnafından alışveriş yapın veya alışveriş kartı vereceksiniz Mahalle bakkalından, Mahalle esnafından alışveriş yapılacak şekilde düşünün. Bir taş ile iki kuş vurmuş olursunuz.

 Kazanan işte o zaman gerçekten Körfez halkı olur” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.